Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Többcéges programcsomagok

KÖNYVELŐPROGRAM - MINDEN ESETRE!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk! Önnek sem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az integrált könyvelési rendszereinkben a hatékonyságot növelő adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést! A Contorg Evolut Pénzügyi és Számviteli rendszer egy professzionális rendszer, mindezt biztosítja felhasználóinak!

Már nem szükséges mindent kézzel könyvelni!

A vevő és szállítói számlák (NAV OSA), a pénztárgép-adatok (NAV OPG) importja, banki fájlimport (bankkivonat) beolvasása, lerövidíti az adatrögzítés idejét! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat! Ha váltani akar, adatimporttal segítjük a korábbi adatok áthozatalát.

Hatékonyabb könyvviteli megoldáshoz egy minden esetre kész könyvelési szoftver kell, hogy rendelkezésre álljon. Az Evolut Pro7 ilyen rendszer, ami hétféle könyvvezetési eljárást tartalmaz egy szoftverben. (Cégenként a beállítástól függően!)

 1. Mikrogazdálkodói- és
 2. Összköltséges könyvelés, valamint
 3. Összköltséges könyvvezetés költséghellyel,
 4. Elsődleges költséghely, másodlagos költségnem-könyvelés, és
 5. Elsődleges költségnem, másodlagos költséghely-könyvelés, továbbá
 6. Deviza-alapú könyvelés, és
 7. Eltérő üzleti év könyvelése

És még hét nyomós érv szól mellette

 1. Egy adatbevitelből komplett főkönyv és analitika
 2. Négynyelvű számlatükör, mérleg- eredménykimutatás, OBR
 3. Könyvvizsgáló-barát, felhős, távkönyvelésre is alkalmas szoftver
 4. Könyvelési- és áfa szabályok automatizmusokkal beépítve (KATA, MG Kompenzáció, Fordított-és Pénzforgalmi Áfa, stb.),
 5. Beépített házipénztár, kapcsolható számlázás és tárgyi-eszköznyilvántartás modulok
 6. Mezőgazdasági- és állattenyésztés könyvelésére alkalmas
 7. NAV OSA, OPG letöltések, automatikusan, időzített időpontban

Sőt! Még van plusz lehetőség ezeken felül. Így teljes a kép!

 • Digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés – könyvelés papír nélkül
 • PDF-archiválás
 • Elektronikus áfabevallás, OBR Beszámoló
 • Felvásárlási jegy-kezelés, őstermelők 08-as bevallásba átadása
 • FELHŐBEN, helyi hálózaton és egyedi gépen is működik

Az Evolut Pénzügyi és Számviteli Rendszernek két könyvelőirodai változatát kínáljuk, nagyságrendtől és szolgáltatási igényektől függően az Evolut Eco, illetve az Evolut Pro7 csomagok választhatóságával. Ezekhez a programokhoz a felhős tárhelyet mi biztosítjuk.

 

KÖNYVELŐRENDSZEREINKRŐL

Egyszerűsítse le könyvelési feladatait! Minden könyvelőprogramunkat a vele dolgozó kollégánk munkájának megkönnyítésére, az adatrögzítés egyszerűsítésére terveztük.

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk! Önnek sem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az integrált könyvelési rendszerünkben működő hatékonyságot növelő adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést! Vevő és szállítói számlák, pénztárgép-adatok importja, banki kivonat beolvasása, lerövidíti az adatrögzítés idejét!

A rendszer megjelenése, adatbeviteli ablakai, listái, képernyői, áttekinthetőek, elegánsak. Igazi gyors segítőtársa egy igényes szolgáltatást nyújtó könyvelőnek. Működése könnyen érthető, analitika-alapú szoftver, ami széles teret biztosít a könyvelői fantáziának A program működése gyors, a szokásosnál több információt biztosít, a beépített szakmai tudás pedig kellemesebb használatot nyújt.

EVOLUT RENDSZEREK KÖZÖS JELLEMZŐI
 • A kettős könyvviteli rendszereink digitális és automatizált funkciói révén a főkönyvi könyvelésbe be van beépítve minden szükséges analitikus modul (házipénztár, tárgyi eszköz, készlet, számlázás, deviza,  költséghely, munkaszám), amelyek segítségével egyszer kell csak a könyvelési alapbizonylatokat feldolgozni. Ne dolgozzon kétszer, de legyen több az információ!
 • A rendszereinkben az integrált főkönyvi könyvelési csomagban online számlázás, tárgyi eszköz-kezelés, bank, házipénztár, valutapénztár, vevő, szállító, deviza, adószám- és partnerellenőrző hiteles cégnyilvántartási adatokból, partner folyószámla-könyvelés, programból indítható pénzügyi levelezés, stb. beépítve felhasználó rendelkezésére áll.
 • A könyvelési adatbevitel gyors, több ponton adatimport (NAV online) segítségével lehet kiváltani a kézi munkát, NAV online-ból szállítói, vevői számlák letöltése. Idegen számlázó-rendszerekből is átveszi az adatokat, nem kell kézzel azokat rögzíteni.
 • A program ellenőrzi az alapbizonylat számát, és jelez-e, ha már volt ilyen könyvelve.
 • Partner-törzsadatot, főkönyvi számlaszámot, munkaszámot, költséghelyet lehet bővíteni anélkül, hogy ki kellene lépni az adatrögzítésből. Könyvelés közben működik a gyorskereső szolgáltatás, a könyvelési tétel szövegére prediktív adatbeviteli módszer áll rendelkezésre, hogy ne kelljen ismétlődő szövegek miatt a billentyűket feleslegesen nyomogatni.
 • Időzíthető deviza árfolyam-letöltés, online vevő-, szállító- pénztárgépi adatletöltések könnyítik a könyvelő munkáját. Adatrögzítés közben az aktuális árfolyamot fel is kínálja a program, hogy minél gördülékenyebb legyen a munka. Devizás bankkönyvelésben eltérő devizanemek korrekt kezelése, árfolyam-különbözetek automatizált könyvelése. Év végi devizaátértékelés automatizált könyvelése, ezzel összehangolt következő évi nyitás.
 • A programok hétféle (7) könyvvezetési módszerre képesek. Így tud deviza-alapú könyvelést, naptári évtől eltérő üzleti évet könyvelni, továbbá az alapértelmezett összköltség-könyvelés mellett képes elsődleges 6-os, 7-es költséghelyet, továbbá mikrogazdálkodói könyvvezetést is végezni. Több dimenzió, gyűjtő, munkaszám, költséghely, folyószámla, PIVOT elemzés működik!
 • Automatikus évnyitás segíti a könyvelőt, ez szakaszokra, több lépésre bontva is működik, annak függvényében, hogy milyen könyvelési részeket kíván átnyitni a következő évbe. Rendszereinkben van évközi nyitási funkció, gondolva azokra az esetekre, amikor év közben kénytelenek a könyvelők átvenni egy-egy céget.
 • Beépített gazdasági eseménykönyvelési mintatár, többnyelvű számlatükör OBR- kompatibilis mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet-készítés is segíti a könyvelőket. E mellett részletes áfa-analitikát és ebből áfabevallást (NAV 65) készít a program, az őstermelőket pedig a NAV 08 bevallásba átadja.
 • Felhőben, helyi hálózaton, távoli eléréssel egyaránt működik, a beépített digitális alapbizonylat-feldolgozási és kezelési funkciók (NAV online), valamint több digitális szolgáltatás kifejezetten támogatja a távkönyvelést és a könyvelői adatbeviteli munkát. Biztosítunk Önnek felhőben tárhelyet.
 • Közvetlen adatkapcsolatban áll a NAV Online Számla és Pénztárgép felületével, így a vevő- és szállítói számlák, továbbá a pénztárgépek forgalmi adatai innen letölthetőek könyvelésre. Ezzel időt és kézi adatbeviteli munkát takarít meg Önnek, mert az adatok gyorsan, pár kattintással tölthetők le, továbbá egyedi lehetőséget kínál a letöltött számla egyes tételeinek külön kontírozhatóságára, és ÁFA-kulcs megadására. A letöltés teljesen automatizált. A papír alapú bizonylatok a könyvelés elvégzéséhez nem szükségesek, hiszen azok közvetlenül a NAV rendszeréből tölthetők le, csupán az ellenőrzés céljára kell használni ezeket.
 • A banki kivonatok adatait szintén elektronikus formában dolgozhatjuk fel az Evolut rendszerben, további kézi adatrögzítést kiválthatunk ezzel a funkcióval. (Electra, illetve internetbanki kivonatok letöltése után.)

Az állandó fejlesztés, gondozás következtében mindenkor megfelel a jogszabályi előírásoknak, rendszeres hozzáértő telefonos, internetes szaktanácsadás, terméktámogatás, jogszabályi követés vehető igénybe! A 2021-es változásokról, az új szolgáltatásokról itt olvashat!

TÖBBCÉGES, KÖNYVELŐIRODAI RENDSZEREINK KÉPESSÉGEI
 •   Az Evolut Ecováltozat képes a mikrogazdálkodói könyvvezetésre, összköltség-könyveléssel működő főkönyvi könyvelésre, kapcsolható hozzá integrált  NAV online számlázás, tárgyi eszköz-nyilvántartás, digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés.
 • Az Evolut Pro7 programcsomagban mind a hét könyvvezetési mód, a deviza-alapú könyvelés és több speciális programszolgáltatás, (Pl. az elsődleges 6/7-költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelése, stb.) rendelkezésre áll.
 • Az Evolut Eco és az Evolut Pro7 változatok egyaránt integrált könyvelőirodai rendszerek, NAV online számlázás, tárgyi eszköz-kezelés, bank, komplett házipénztár, pénzügyi folyószámla nyilvántartás, pénzügyi levelezés, főkönyvi könyvelés, mérleg, eredménykimutatás, áfa-analitika, partnerellenőrző szolgáltatással, többféle adatimporttal, bizonylat-feldolgozással és kezeléssel egységes és teljes rendszert alkotnak. A digitális alapbizonylat-feldolgozás során a könyvelési tételhez kapcsolható a PDF dokumentum, ezzel így támogatja a távmunkát, az XML és Excel adatok beolvasásával (adatimport) rövidíthető az adatbevitelre fordítandó idő. Egyidejűleg többen dolgozhatnak a rendszerben, digitális vevő- és szállítói számlakönyvelés, naprakész számviteli és gazdálkodási információk, banki fájlimport, stb. segíti a gyors munkavégzést.
 • Az ügyfél vagy a könyvelőiroda által szkennelt,vagy már PDF-ben készült és kapott alapbizonylatok megjeleníthetőek a könyvelési képernyőn, vagy egy másik monitoron, így a földrajzi távolság már nem akadályozza a könyvelőt egy-egy távoli ügyfél elvállalásában, de a munkaerő-hiányos helyzetben is segítséget nyújt ez a programszolgáltatás.
 • A PDF fájlok hozzákapcsolhatók a könyvelési tételhez, együtt tárolódnak el azzal, így a könyvelési tételekkel együtt bármikor megtekinthető az alapbizonylat is. Az Evolut rendszerek ezzel kifejezetten támogatják a távkönyvelést.Ügyfeleinknek távsegítséget az általunk biztosított felhős tárhelyen az adatállomány szintjéig tudunk nyújtani, ha elakadnának, vagy valamilyen probléma jelentkezne.
 • A NAV online rendszerből letölthető vevő és szállítói számlák (NAV OSA), továbbá a pénztárgép-adatok (NAV OPG) importja, banki fájlimport (bankkivonat) beolvasása, lerövidíti az adatrögzítés idejét!
 • Az Evolut Pro7 rendszer hét különböző könyvvezetési módszer szerint képes működni, az alábbiakban ezek megtekinthetőek. Hasznos tulajdonság ez, mert egy szoftverrel az összes könyvvezetési mód biztosítható, így bármilyen tevékenységű ügyfél könyvelése elvállalható.
 • Az Evolut Eco és Evolut Pro7 rendszerek tartalmaznak egy online számlázó modult, amelyet a könyvelő megoszthat ügyfelével felhőben, vagy távoli eléréssel. Ezzel olyan lehetőség adódik, amely az ügyfél számára további könnyebbséget jelent, a számla lezárása előtt, ha kérdéses a kivitelezés, akkor a számlázásában is a könyvelő szakszerű segítségére támaszkodhat, akinek pedig nem kell további számlaimporttal bajlódnia, vagy a papíron kinyomtatott számlákat lekönyvelni, továbbá a nem oly ritkán eltűnt, át nem adott számlákat kerestetnie.
 • A rendszerben lévő online számlázó programmal a könyvelőiroda számlázási meghatalmazottként is eljárhat ügyfele részére, illetve a könyvelő felügyelheti ügyfele számlázási tevékenységét, ami több esetben lehet bonyolult fordított áfa-s, pénzforgalmi áfa-s, deviza-alapú számla, előleg- díjbekérő-, részszámla, végszámla, gyűjtőszámla, stb.
 • Ha az ügyfél nagyobbra nőtt, akkor a könyvelő az Evolut szoftver használatát megoszthatja felhőben az ügyfelével, aki már a saját apparátusával kezelheti a számlázást, a házipénztárt, a bankot, a jövedéki készletkezelést, a felvásárlási jegyeket. Az ügyfél ezzel a megoldással hozzáfér a könyvelő szakértelmével elkészített teljes könyvelési anyaghoz, pénzügyi nyilvántartáshoz.
 • Az Evolut Pro7 program képes deviza-alapú könyvelésre (dollár vagy euró), amelyet forint analitikákkal, bevallásokkal teszünk még hatékonyabbá. A devizalapú könyveléshez szintén devizalapú tárgyi eszköz-kezelést, online számlázót biztosítunk. Ráadásul a rendszer négy nyelven készít listákat, amely a külföldi tulajdonosok számára lehet hasznos.
 • Az Evolut Pro7 program eltérő üzleti év kezelésére, alkalmas, ezt deviza-alapú könyveléssel együtt is biztosítani tudjuk.
 • Az összes ÁFA lehetőség be van építve, így a pénzforgalmi áfa, import áfa, fordított adók – mezőgazdasági, vas és acéltermék-áfa – továbbá az alanyi áfamentes ügyfél gyors könyvelése sem okoz problémát, gördülékenyen megoldható. Az áfabevallást, az Uniós ÁFA adatszolgáltatást az ÁNYK-ba való adatátadással készíti a rendszer, ugyanígy OBR kompatibilis mérleg-, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet-készítésre alkalmas.
 • Könyvvizsgáló részére átadhatók az Audit XML, a Készlet XML fájlok. Partnerei vagyunk a Magyar Könyvvizsgáló Kamarának e támában, továbbá távoli asztali eléréssel az egész rendszerhez is hozzáférhet a könyvvizsgáló, így év közben is tájékozódhat. Nemzetközi könyvvizsgálók eddig elégedettek voltak szoftverünk szolgáltatásaival!
 • Az Evolut rendszerek gyorsan megtanulhatóak, ezt követően könnyen kezelhetőek. Szakmailag felkészült, tapasztalt ügyfélszolgálatunk segíti a könyvelőpartnereink munkáját.

Már nem szükséges kézzel könyvelni!

A rendszer több dimenzióban képes a részletező nyilvántartások egyidejű vezetésére, ezekből az analitikákból, nyilvántartásokból többféle, külön (szűrésekkel meghatározható) kimutatások készíthetők.

Evolut Főkönyvi rendszerek összehasonlítás

Az Evolut rendszerek egyes verziói eltérő szolgáltatásokat nyújtanak. Az alábbi táblázatba összefoglaltuk az egyes verziók lehetőségeit, tudását. Ennek alapján Ön eldöntheti, hogy melyik verziót érdemes választania.

Az összehasonlító táblázatot az alábbi link alatt találja:

Evolut főkönyvi rendszerek összehasonlítása:

A többcéges főkönyvi rendszer változatai

EVOLUT ECO

Könyvelőirodák számára

Az Evolut ECO Főkönyvi Rendszer a hagyományos könyvelési naplókat  (vevő, szállító, bank, pénztár, vegyes-könyvelés) vezeti. A naplók tetszés szerinti számban bővíthetők. Működési elmélete azon alapul, hogy ha már kellene vezetni egy sor analitikát a főkönyv mellé, akkor hát vezessük ezeket, és ezekből készítsük el a főkönyvet. Ezzel a megoldással nincs többletadat-rögzítés, viszont minden lesz, amit a számviteli törvény előír!

A szoftver azonnal biztosítja a könyvvitelben szükségesen egyező analitikus, szintetikus és pénzügyi  nyilvántartásokat – miel az adatrögzítésnél felvitt adatok azonnal a főkönyvi számlákra kerülnek, illetve a mérlegbe, a pénzügyi nyilvántartásba, adóanalitikába, stb.

Mindent biztosít, ami egy főkönyvi könyveléstől elvárható, azzal a megjegyzéssel, hogy vezeti a vevők, szállítók analitikus pénzügyi nyilvántartását, készít pénzügyi levelezést, folyószámla-egyeztetést, késedelmi kamatlevelet, stb.

Teljes áfa nyilvántartást készít, kezeli a fordított áfát, az adó megosztását arányosítással, illetve ezeket az adatokat átadja az ÁNYK-ba, továbbá az uniós kapcsolatok nyilvántartásai között a szükséges jelentések [A60-A61] is rendelkezésünkre állnak. Ezekre a kész listákra további szűrések végezhetők, mint például partnerre, cikkre, gyűjtőre, időszakra, költségviselőre, áfakulcsra, kiegyenlített előzetes áfákra, stb. Alkalmas a NAV OSA és NAV OPG adatok időzített éjszakai letöltésére, ezek munkaidőben való gyors felhasználására.

A házipénztár része a rendszernek, a pénztárbizonylatokat is elkészíti, sőt ezek szigorú számadású bizonylatként is kezeltethetők.

Az Evolut Eco rendszer moduljai

Alaprendszer

 1. Vevőkönyvelési modul – teljes vevőanalitika
 2. Szállító könyvelési modul – teljes szállítóanalitika
 3. Bankkönyvelési modul – teljes bankszámla-analitika
 4. Pénztárkönyvelési modul – teljes házipénztári analitika
 5. Vegyes könyvelési modul – elektronikus bér, számlázás és eszközanalitika adatátvételével
 6. Mérleg-, eredmény-kimutatás- kiegészítő mellékletkészítő modul (OBR kompatibilis) – idegen nyelveken is, akár részletezetten
 7. Teljes áfa-analitika, bevalláskészítés – sokféle szűrővel, kiegészítővel

Kapcsolható programok

 1. Számlázó modul
 2. Befektetett eszköz-nyilvántartó modul
 3. Sorozatszámla-készítő modul (lásd alább a részleteket)

Az Evolut Eco rendszer opcionális szolgáltatásai

 1. Többszintű gyűjtős, munkaszámos könyvelés
 2. Adat-export- import – számlázás, szállítói számlák körében
 3. Adatátadás Excelbe – minden modulban, szűrhetően
 4. Gazdasági eseménykönyvelés – saját szótárak szerint
 5. Gyűjtős, munkaszámos főkönyvi számla lekérdezés
 6. Gyűjtős, munkaszámos főkönyvi kivonat-készítés
 7. NAV OSA, OPG időzített letöltés
 8. Bankkivonat fájl importálása
 9. E- Számla
 10. Cégellenőrző

Hatékonyságot jelent a könyvelés számára, hogy a Contorg Bérügyviteli rendszerből, illetve a Contorg Evolut EVL Bérprogramból elektronikus úton veszi át a vegyes-naplón keresztül a bérfeladásokat, ezzel is csökkenti a kézi könyvelésre fordított időt. Ha erre tekintünk, akkor a vegyes könyvelést már csak egy-két rendező tételre kell használni. Kényelmes az adatrögzítés, az előre beállítható gyűjtő, áfa-alanyiság, stb. megadásával.

A működése megegyezik az Evolut Pro7 rendszerével, azonban a szolgáltatásai a devizakezeléshez, az elemzési feladatokhoz és a költséghely-kezeléshez kapcsolódó lehetőségek kivételével kevesebbek. Emiatt árban kedvezőbb, később pedig bővíthető. Kérjük, nézze meg az Evolut Pro7 leírását, ahol az említett szolgáltatások kivételével megismerheti az Evolut Eco rendszert is.

EVOLUT PRO7

Könyvelőirodák számára

Az Evolut Pro7 Főkönyvi Rendszer a hagyományos könyvelési naplókat  (vevő, szállító, bank, pénztár, vegyes-könyvelés) vezeti. A naplók tetszés szerinti számban bővíthetők. Működési elmélete azon alapul, hogy ha már kellene vezetni egy sor analitikát a főkönyv mellé, akkor hát vezessük ezeket, és ezekből készítsük el a főkönyvet. Ezzel a megoldással nincs többletadat-rögzítés, viszont lesz minden – analitika és főkönyv –  amit a számviteli törvény előír!

A szoftver azonnal biztosítja a könyvvitelben szükséges – egymássaé egyező analitikus, szintetikus és pénzügyi  nyilvántartásokat – mivel az adatrögzítésnél felvitt adatok azonnal a főkönyvi számlákra kerülnek, illetve még  a mérlegbe, a pénzügyi nyilvántartásba, adóanalitikába, stb.

Mindent biztosít, ami egy főkönyvi könyveléstől elvárható, azzal a megjegyzéssel, hogy vezeti a vevők, szállítók analitikus pénzügyi nyilvántartását, készít pénzügyi levelezést, folyószámla-egyeztetést, késedelmi kamatlevelet, fizetési felszólítást, stb.

Teljes áfa nyilvántartást készít, kezeli a fordított áfát, az adó megosztását arányosítással, illetve ezeket az adatokat át is adja az ÁNYK-ba, továbbá az uniós kapcsolatok nyilvántartásai között a szükséges jelentések [A60-A61] is rendelkezésünkre állnak. Ezekre a kész listákra további szűrések végezhetők, mint például partnerre, cikkre, gyűjtőre, időszakra, költségviselőre, áfakulcsra, kiegyenlített előzetes áfákra, stb. Alkalmas a NAV OSA és NAV OPG adatok időzített éjszakai letöltésére, ezek munkaidőben való gyors felhasználására.

A házipénztár része a rendszernek, a pénztárbizonylatokat elkészíti, sőt ezek szigorú számadású bizonylatként is kezeltethetők a rendszerben.

Az Evolut Pro7 rendszer moduljai

Alaprendszer

 1. Vevőkönyvelési modul – teljes vevőanalitika
 2. Szállító könyvelési modul – teljes szállítóanalitika
 3. Bankkönyvelési modul – teljes bankszámla-analitika
 4. Pénztárkönyvelési modul – teljes házipénztári analitika
 5. Vegyes könyvelési modul – elektronikus bér, számlázás és eszközanalitika adatátvételével
 6. Mérleg-, eredmény-kimutatás-, kiegészítő mellékletkészítő OBR kompatibilis modul – idegen nyelveken is, akár részletezetten
 7. Teljes áfa-analitika, bevalláskészítés – sokféle szűrővel, kiegészítővel

Kapcsolható programok

 1. Számlázó modul, e-számla, e-aláírással
 2. Befektetett eszköz-nyilvántartó modul
 3. Sorozatszámla-készítő modul (lásd alább a részleteket)

Az Evolut Pro7 rendszer opcionális szolgáltatásai

 1. Többszintű, hierarchikus  gyűjtős, munkaszámos könyvelés
 2. Információs célú költséghely-könyvelés – összköltséges esetben is
 3. PIVOT típúsú információs tájékozatók készítése
 4. Automatikus deviza- és árfolyamkezelés
 5. Adat-export- import – számlázás, szállítói számlák körében
 6. Adatátadás Excelbe – minden modulban, szűrhetően
 7. Gazdasági eseménykönyvelés – saját szótárak szerint
 8. Gyűjtős / munkaszámos főkönyvi számla lekérdezés
 9. Gyűjtős / munkaszámos főkönyvi kivonat-készítés
 10. NAV OSA, OPG időzített letöltés
 11. Bankkivonat fájl importálása
 12. E- Számla, e-aláírás
 13. Cégellenőrző szolgáltatás

Hatékonyságát növeli, hogy a Contorg Bérügyviteli rendszerből, illetve a Contorg Evolut EVL Bérprogramból gombnyomásra veszi át, és könyveli le a vegyes-naplón keresztül a bérfeladásokat, ezzel is csökkentve a kézi könyvelésre fordított időt. Ha ezt tekintjük, akkor a vegyes könyvelést már csak egy-két rendező tétel könyvelésére kell használni. Kényelmes az adatrögzítés, az előre beállítható gyűjtő, munkaszám, gazdasági esemény, áfa-alanyiság, stb. megadásával.

Az Evolut Pro7 rendszer készít vezetői számviteli információs kimutatásokat, kezeli a devizatörzseket, automatikusan használja az árfolyamokat, automatikusan könyveli a devizaérteklési különbözeteket, lehetőséget nyújt az elemzés céljait szolgáló költséghely-kezelésre.

TÖBBCÉGES PROGRAMOK ÁRAI

Az Evolut Eco Főkönyvi rendszer árai

Az Evolut Eco Főkönyvi rendszer teljes értékű könyvelőprogram, de ebben nincs devizahasználat, vezetői információs rendszer, költséghely-könyvelés, ezért olyan könyvelőknek alkalmas programváltozat ez, ahol nincs szükség nagy számban devizás tételek könyvelésére, vagy a költséghely-könyvelésre.

A Contorg Evolut Eco Könyvelőirodai Főkönyvi rendszer licencdíja

Evolut ECOLicencdíjBérleti díj
EVOLUT ECO FŐKÖNYVI RENDSZER, TÖBB CÉGES, NEM DEVIZÁSmár 105.000 Ft-tól15 000 Ft/hó
Érvényes: 2023 12. 15-től, Az árak az áfát nem tartalmazzák!

Az Evolut Pro7 Főkönyvi rendszer ára

Contorg Evolut Pro7  (Pro) Könyvelőirodai program  az ECO főkönyvi alaprendszer komplett deviza- és árfolyamkönyveléssel, költséghely-könyveléssel, hétféle költség-könyvelési mód választási lehetőségével, és ezekhez kapcsolódó további többletszolgáltatásokkal kialakított programcsomag. További licencek szükségesek a deviza-alapú könyvelésre, vagy az eltérő üzleti év könyvelésére, stb.

A Contorg Evolut Pro7 Könyvelőirodai Főkönyvi rendszer licencdíja

EVOLUT PRO7LicencdíjBérleti díj
EVOLUT PRO7 FŐKÖNYVI RENDSZER, TÖBB CÉGES, DEVIZÁSmár 190.000 Ft-tól20. 000 Ft/hó
Érvényes: 2023 12. 15-től, Az árak az áfát nem tartalmazzák!

SZOLGÁLTATÁSOK DÍJAI
Térítésmentes szolgáltatások
Telepítési, használatba vételi útmutató
Kezelői leírás (időről időre frissülő változatai) elektronikus könyv formájában letölthető
Contorg oktatóteremben kezelői oktatás egy alkalommal
Sajátos helyzetekben szoftvertanácsadás, személyesen, telefonon, e-mailben
Rendszeres szoftverfrissítések (programból indítható)
Internetes tudástár
Contorg Hírlevelek
CONTORG SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK Az ÁSZF IV. 1.2-1.2 pontokban hivatkozott tételekDíjak Ft-ban
Programtelepítés – programtelepítés helyszínen24.000 Ft/alkalom+utazási költség
– adatbázis áthelyezés helyszínen10.000 Ft/óra + utazási költség
– programtelepítés, adatbázis áthelyezés internetes táveléréssel24.000 Ft/alkalom
Tanácsadás - Szakmai, informatikai tanácsadás, szakvélemény-készítés (+helyszínre utazás)10.000 Ft/óra + utazási költség
Szakmai tanácsadás e-mailben Contorg Kft székhelyéről, írásba foglalás10.000 Ft/óra
Személyes szoftverüzemeltetési tanácsadás program működtetésével kapcsolatban10.000 Ft/óra
Telefonos és TeamViewer-es szakmai tanácsadás éves előfizetés alapján40.000 Ft/év
Oktatás - Programkezelői kiscsoportos oktatás maximum 4 fő létszámig (4 óra/nap) Contorg Kft.-nél10.000 Ft/fő/nap
Programkezelői kiscsoportos oktatás 4 főig felhasználónál (4 óra/nap)40.000 Ft/nap+utazási költség
Adatbázis javítás, karbantartás, egyesítés, archiválás (Contorg Kft székhelyén)20.000 Ft/alkalom
Adatbázis javítás, hibakeresés (Contorg Kft székhelyén)10.000 Ft/óra
Adatbázis javítás, hibakeresés helyszínen Felhasználó székhelyén15.000 Ft/óra + utazási költség
Adatbázis javítás, hibakeresés internetes táveléréssel10.000 Ft/óra
Utazási költség - Helyszínre utazás 30 kilométeres körzeten belül5.000 Ft/alkalom
Helyszínre utazás megtett távolság alapján150 Ft/km
Érvényes: 2023. 01. 01-től. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Üzenetküldés

Vállalkozása számára személyre szabott ingyenes bemutatóért kattintson a tovább gombra és töltse ki az űrlapot!

Ajánlatkérés

Vállalkozása számára kiválasztjuk a megfelelő rendszereket, hogy minden könyvelési problémájára közösen megoldást találjunk.