Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Contorg Bér

A Contorg Bérügyviteli  Rendszer gazdasági társaságok, valamint könyvelőirodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-elszámolások területén. A rendszerbe több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás távoli telephely, illetve Home Office bérszámfejtési feladatokra!

A könyvelőirodákban azt tartják jó bérrendszernek, amivel tetszőleges jogcímen, könnyen, gyorsan képesek bárkinek, bármikor, bármilyen gyakorisággal bért, béren kívüli juttatást, egyéb jövedelmet számfejteni, és ebből az összes hatóságilag előírt bevallást, adatszolgáltatást, papíron és elektronikus formában azonnal el tudják készíteni.
Fokozza ezt az érzést még az is, hogy ügyfélszolgálatunktól maximális szakmai segítséget kapnak a gyakran változó adó- és járulékszabályok rengetegében. Mindezekre programunk képes, ügyfélszolgálatunk alkalmas, és ha a következő szolgáltatások felsorolását megtekintjük, azt is megállapíthatjuk, hogy ez a program sokat tud.

A Contorg Bérügyviteli Rendszer  szolgáltatásai  a bérügyviteli szakterülethez tartozó minden szolgáltatást tartalmaznak, amire a bérszámfejtőnek szüksége lehet! Alapkiépítésben a szokásos elektronikus adatátadásokat pl. a banki átutalást pénzintézet felé, elektronikus főkönyvi feladást, NAV- bevallásokhoz, stb. tartalmazzák. A szoftver bérszámfejtők igényeinek értelmes kiszolgálása mellett információelemzést is biztosít.

CONTORG BÉRÜGYVITELI RENDSZER ALKALMAZHATÓSÁGA

A Contorg Bérügyviteli Rendszer  szolgáltatásai  a bérügyviteli szakterülethez tartozó minden szolgáltatást tartalmaznak, amire a bérszámfejtőnek szüksége lehet! Alapkiépítésben a szokásos elektronikus adatátadásokat pl. a banki átutalást pénzintézet felé, elektronikus főkönyvi feladást, NAV- bevallásokhoz, stb. tartalmazzák. A szoftver bérszámfejtők igényeinek értelmes kiszolgálása mellett információelemzést is biztosít.

A Contorg Bérügyviteli Rendszer a személyi-, munkaügyi tevékenység ellátásához szükséges nyilvántartásokat és funkciókat a bérszámfejtést, valamint az ehhez kapcsolódó foglakoztatási jogviszonyok szerinti elszámolások adatait, levonásait, letiltásait, béren kívüli egyéb rendszeres, nem rendszeres juttatásait tartalmazza.

A társadalombiztosítási kifizetőhelyek feladataihoz kapcsolódó nyilvántartásokat és funkciókat is biztosítja. A Contorg Bérügyviteli Rendszer alkalmas speciális elszámolási jogcímek kezelésére, úgymint: jövedelemkivét nélküli vállalkozói- és megbízási díjak, bérleti díjak, átalányadózó egyéni vállalkozók, EKHO-s jövedelmek, osztalékok, tiszteletdíjak, valamint találmányi- és szerzői jogdíjak, stb. béren kívüli juttatások, kifizetőt terhelő, személyhez nem köthető jogcímek elszámolására.

Havi több fizetésnapot kezel, hóközi kifizetés, egyszerűsített foglalkoztatás (EFO) külön menüpontos gyors elszámolással, adatszolgáltatással működik, a munkáltató részéről történt bejelentés adatait a bérprogramba a NAV-tól le lehet tölteni. A személyhez nem köthető telefon, és reprezentáció kifizetőt terhelő közterheinek elszámolása, bevallása, pénzügyi, könyvelési feladása gördülékenyen működik!  A Contorg Bérügyviteli Rendszer online  a számviteli rendszerrel, a bérfeladás gombnyomásra kerül lekönyvelésre, a kontírozás pedig szabadon módosítható, beállítható. Vállalkozások, gazdasági társaságok, valamint könyvelőirodák számára kifejlesztett programcsomag, amely hatékonyan támogatja a bér- és adóelszámolások, bevallások területén dolgozókat.  A program telepíthető egyedi gépekre, hálózatra egyaránt, azonban. Felhős használatra is alkalmas! Adatmentések gyorsak, minden listája PDF-ben is tárolható.

A RENDSZER ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSAI

  BEVALLÁSOK, ADATSZOLGÁLTATÁSOK

Bevallások

 • 2408 Havi bevallás adókról, járulékokról és szakképzési hozzájárulásról
 • 2458 Bevallás az egyéni vállalkozó és mezőgazdasági őstermelő szociális hozzájárulás és járulék kötelezettségeiről
 • 24KIVA bevallás a kisvállalati adóról és egyéb kötelezettségekről

Bejelentőlapok

 • 24T1041 Bejelentő- és változás bejelentő lap a munkáltató által foglalkoztatott biztosítottak adatairól
 • 24T1042E Bejelentő- és változás bejelentő lap egyszerűsített foglalkoztatásról

MÁK bejelentőlapok

 • MÁK foglalkoztatói igazolás
 • MÁK Igénybejelentés táppénz, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj, baleseti táppénz igényléséhez XML-ek elkészítése, adatszolgáltatásba átadása (ONYFEBPENZ_MAK_igbej_vallalk)
 • MÁK adatlap folyamatos keresőképtelenség igazolásához

xxM30 Igazolás

 • 24M30 A munkáltató, kifizető összesített igazolása a 2024 évi személyi jövedelemadó bevalláshoz

Nyilatkozatok

 • Adóelőleg-nyilatkozat családi kedvezmény érvényesítéséről
 • Adóelőleg-nyilatkozat első házasok kedvezményének érvényesítéséről
 • Adóelőleg-nyilatkozat személyi kedvezmény érvényesítéséről
 • Adóelőleg-nyilatkozat az adóelőleg meghatározása során figyelembe vehető költségekről
 • Adóelőleg-nyilatkozat négy vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezmény érvényesítéséről
 • Nyilatkozat külföldi illetőségű magánszemélytől
 • Nyilatkozat 25 év alatti fiatalok kedvezményének részben vagy egészben történő érvényesítésének mellőzéséről
 • Nyilatkozat 30 év alatti anyák kedvezményének érvényesítéséről
 • Nyilatkozat a gyermekek után járó pótszabadságról
 • Nyilatkozat szociális hozzájárulási adó fizetési felső határ eléréséről
 • Gyermek ápolás címén igényelt táppénz megállapításához

KSH adatszolgáltatások

 • 1405 Adatszolgáltatás az egyéni bérekről és keresetekről
 • 2009 Munkaügyi statisztika
 • 8073 Adatszolgáltatás az egyéni bérekről és keresetekről az  1-4 fős vállalkozások és a kis nonprofit szervezetek számára

Igazolások

 • Munkaviszony megszűnési nyomtatványok
 • Igazolás társadalombiztosítási egyéni nyilvántartásba vételről
 • Igazolás az egyszerűsített foglalkoztatásból származó bevételről
 • Kereseti igazolás
 • Munkáltatói igazolás
 • TB igazolás
 • Munkáltatói igazolás munkába járásról kijárási tilalom idején

 

LISTÁK SZŰRHETŐ JOGVISZONYRA, ÁLLOMÁNYRA, STB.

Elszámolási listák

 • Elszámolási összesítő – bérkarton – személyre, cégre
 • Számfejtések összesítése
 • Bérösszesítő
 • Adók, járulékok és kedvezmények kimutatása
 • Kifizetési jogcím adó és járulék-kimutatása
 • Kedvezmény kimutatás

Pénzügyi listák

 • Átutalási lista,  csoportos utalás, banki fájl elkészítése, bankba átadással
 • Kifizetési jegyzék
 • Átvételi jegyzék
 • Pénzügyi feladáslista, pénzügyi utalás indítása, banki fájl elkészítése, bankba átadással
 • Főkönyvi feladáslista, feladás lekönyvelése
 • Levonások, letiltások átutalási lista, utalás, banki fájl elkészítése, bankba átadással
 • SZÉP kártya-lista, pénzügyi utalás indítása,banki fájl elkészítése, bankba átadással
 • Béren kívüli juttatások, cafetéria lista

 

Egyéni és cégszintű nyilvántartások, kimutatások

 • Szabadság-nyilvántartás
 • Egyéni szabadság-nyilvántartás
 • Betegszabadság-nyilvántartás
 • Pótszabadság-nyilvántartás
 • Kedvezmény-nyilvántartás
 • Alapbér nyilvántartás
 • Levonás nyilvántartás
 • Letiltás nyilvántartás
 • Letiltás nyilvántartás – részletes

Bérlapok nyomtatása

 • Elszámolt pótlékok kimutatása
 • EFO kimutatása
 • Jelenléti ívek nyomtatása

Statisztikák

 • Munkaügyi statisztika
 • Rehabilitációs hozzájárulás kimutatás
 • Statisztikai létszám alakulása
 • Bérügyviteli szolgáltatási statisztika
 • Munkaórák statisztika

TB KIFIZETŐHELYI ELSZÁMOLÁSOK

Társadalombiztosítási ellátások

 • TB kifizetőhely által folyósított ellátások részletezése
 • Havi egészségbiztosítási statisztikai jelentés
 • Negyedéves egészségbiztosítási statisztikai jelentés II. lap
 • Jelentés a csecsemőgondozási díjat igényvevőkről (2396 CSED)
 • Jelentés a gyermekgondozási díjat és örökbefogadói díjat igénybe vevőkről (1914 GYED)
 • Segélyezési pénztárnapló
 • Fizetési jegyzék
 • Adatszolgáltatás a társadalombiztosítási kifizetőhelyek által folyósított egészségbiztosítási pénzbeli ellátásokról és a baleseti táppénzről
 • 2023. 01-06 havi adatszolgáltatás 1-2-3 számú mellékletekkel

   

   

  SZÁMFEJTÉSI TECHNIKÁK, LEHETŐSÉGEK

  • Kézi és automatikus számfejtés (alkalmazott, egyéni és társas vállalkozó, minden jogviszonyban)
  • Számfejtés naptárral, naptár nélkül, gyorsszámfejtési funkcióval
  • Havi-, óra-, és teljesítménybér-elszámolás
  • Megbízási jogviszony számfejtése
  • Alkalmi (EFO) munkavállalók elszámolása, kifizetéseik kezelése
  • EKHO-s jövedelmek elszámolása,
  • Eseti foglalkoztatott (EFO), alkalmi munkavállalói nyilvántartás, adatszolgáltatások készítése
  • Vállalkozói járulékszámfejtés kivét nélküli esetekben is
  • Osztalék, osztalékelőleg számfejtése
  • Számfejtések törlése, újraszámfejtés
  • Túlóra és műszakpótlékok számfejtése, kezelése
  • Távolléti díj, átlagkereset-számítás automatikus kezelése
  • Letiltások, levonások automatizált, prioritásos kezelése
  • Személyi- és jogszabályi kedvezmények kezelése
  • Szabadságok, pótszabadságok kezelése
  • Járandóságok, bérkiegészítések kezelése
  • Évközi áttérési lehetőség másik rendszer adatainak beolvasásával
  • Dolgozó éven belüli többszöri, jogviszony-váltása belépése
  • Cafeteria-megoldások

  Személyhez nem köthető kötelezettségek számfejtése

  • Reprezentáció kezelése, bevallásnak átadás
  • Felvásárlás kezelése, nyilvántartása, bevallásnak átadás
  • Telefonhasználat kezelése, bevallásnak átadás

  Fontosabb, a programmal elkészíthető nyilvántartások, igazolások, bevallások

  • Bérszámfejtési naptár megjelenítése
  • Munkarendek / jelenléti ívek felvitele
  • Bérátutalási lista készítése (titkosított is)
  • Bérkifizetési jegyzék készítése (titkosított is)
  • Bérátvételi jegyzék nyomtatása
  • Étkezési utalvány lista készítése
  • Bérnyilvántartó lap (13 oszlopos) nyomtatása
  • Bérösszesítő (időszaki is) készítése
  • Havi jogcím-, jogviszony-, állomány-összesítők készítése
  • Átutalások elektronikus kezelése, indítása
  • Elektra banki rendszerhez adatexport átadás
  • Bérügyviteli dokumentum-exportálás PDF fájlba
  • Személyi és munkaügyi nyilvántartás vezetése
  • Eltartottak adatainak nyilvántartása
  • Kedvezmények nyilvántartása, elszámolása
  • Iskolai végzettségek, szakképesítések, nyelvismeret nyilvántartása
  • Naptáras, és naptár nélküli számfejtés, bérelszámolás kezelése, feldolgozása
  • Szabadság-, betegszabadság-nyilvántartás
  • Többféle beépített munkarend (bővíthetőek)
  • Teljes- és részmunkaidős, alkalmazotti és fizikai elszámolások
  • Havidíjas, idő- és teljesítménydíjas elszámolások
  • Többféle számfejtési eljárás, hóközi elszámolások, hóközi jogviszony-váltással
  • Megbízási díjak, tiszteletdíjak, osztalékok, bérleti díjak, egyéb költségtérítések elszámolása nyilvántartása…
  • Átalányadózó egyéni vállalkozók elszámolása, bevalláskészítése
  • EKHO kifizetések elszámolása
  • EFO elszámolások, nyilvántartások, igazolások
  • SZÉP-kártya számfejtések, nyilvántartások, elektronikus banki átutalása
  • Statisztikai állományi létszám-számítás, dokumentálással
  • Munkaügyi létszám-számítás, dokumentálással
  • Rehabilitációs hozzájárulási kötelezettségek számítása, dokumentálással
  • Szabadság-, betegszabadság-nyilvántartás
  • Mezőgazdasági őstermelők felvásárlási jegyeinek nyilvántartása, 08-as bevallásba átadása
  • Főkönyvi feladás nyomtatásban és fájlban, illetve az Evolut Főkönyvi rendszerbe azonnali lekönyveléssel
  • Pénzügyi feladás nyomtatásban, fájlban, azonnali elektronikus banki átutalása
  • Munkabérek, levonások, letiltások nyilvántartása, elektronikus átutalása
  • Adatátadás további programok felé (Banki, ÁNYK, stb…)
  • Munkaviszony megszűnésével kapcsolatos nyomtatványok, igazolások
  • Munkavállalói nyilatkozatok kedvezményekről, költség-elszámolásról stb. készítése
  • MÁK igénylési űrlapok XML-feltöltéssel való elkészítése

  Főkönyvi feladások

  • Evolut Főkönyvbe gombnyomásra lekönyvelés indítása
  • Főkönyvi számok, kontírozások megadása törzsadatként
  • Kontírozó kódok kialakítása (Evolut Egyszeres könyvvezetési programhoz)

  Adatszolgáltatások, bevallások

  • Igazolólap a munkanélküli járadék megállapításához
  • Igazolás évi jövedelemről, levont járulékokról
  • Járulék elszámolási nyilvántartó lap
  • Jövedelemigazolás készítése
  • Előzetes munkavállalói nyilatkozat nyomtatása adóelszámoláshoz
  • Adatlap a munkáltatótól származó jövedelemről
  • Adatlap a bírósági végzéssel meghatározott kötelezettségekről
  • Teljes elektronikus NAV adatszolgáltatás, és bevalláskészítés
  • ÁNYK-hoz adatkapcsolat, elektronikus adatszolgáltatás, a bevallás elkszítése
  • xx08, xx58, Txx41
  • M30, NY29
  • Kereseti igazolás nyomtatása
  • Kifizetési jegyzék készítése
  • Közteher átutaláshoz pénzügyi lista készítése
  • Közteher átutalás éves összesítő nyomtatása
  • Levonások, letiltások listája
  • Befizetési kötelezettségek listája
  • Magánnyugdíjpénztár tagdíjbevallás összesítő
  • Önkéntes nyugdíjpénztár listakészítés
  • Egészségpénztári befizetések listája
  • Szakszervezeti díjak listája

  Munkaügyi szolgáltatások

  • Felvételi adatlap (üres)*
  • Munkaszerződés készítése*
  • Szerződések nyilvántartása*
  • Tájékoztatás munkavállaló részére*
  • Iskolai végzettségek nyilvántartása
  • Munkaügyi statisztika
  • Munkáltatói igazolás
  • Munkáltatói igazolás munkaviszony megszűnésekor
  • Munkáltatói igazolás a biztosított nyilvántartásba vételéről
  • Nyilatkozat bérjövedelem adóelőleg megállapításhoz
  • Jelenléti ív (üres, aláíró nyomtatványként használható)
  • Munkahelyek nyilvántartása
  • Állományok, költséghelyek nyilvántartása, könyvelési feladással
  • Munkaidőrendek kezelése
  • Beosztások kezelése
  • Műszakok kezelése
  • Felmondás nyomtatása*
  • Szabadság nyilvántartás
  • Szabadság jogcímenkénti összesítés
  • Nyomtatható törzsadatok
  • Személyi adatok
  • Dolgozók nyilvántartása
  • Dokumentum-exportálás PDF fájlba
  • A *-gal jelzettek kiadása folyamatban van

  Törzsadatok

  • Kifizetési jogcímek
  • Adó- járulék jogcímtörzsek
  • Jogviszony törzsek
  • Beépített település-törzs
  • Beépített banki törzsadatok
  • Beépített FEOR, TEÁOR törzsadatok
  • Szakszervezetek törzsadatai beépítve
  • Önkéntes és Magán-nyugdíjpénztárak nyilvántartása

  Szoftverjellemzők

  • Adókedvezmények rendszerszintű alkalmazása
  • Évközi ki- és visszalépők kényelmes kezelése
  • Módosítható adótábla
  • Hozott adatok nyilvántartása
  • Jogosultságok kezelése
  • Környezeti változók beállítása
  • Beépített társadalombiztosítási számfejtési naptár
  • Internetes frissítés, adatmentés, visszatöltés, állomány-nyitás előre elkészített minta alapján
  • Használható hálózatban, egyedi gépen
  • Windows7/Win2000/XP/Vista operációs rendszereken

   

  Társadalombiztosítási modul

  • Táppénz, gyed számfejtés
  • Egyéni és csoportos elszámolások, statisztikák
  • Adatátadás egyéb programok felé
  • XML adatszolgáltatáok, statisztikák elkészítése
  TB- ELLÁTÁS SZÁMFEJTÉSI PROGRAMMODUL

  A társadalombiztosítás rendszerében nyújtott ellátások az egészségbiztosítás és a nyugdíjbiztosítás keretében vehetők igénybe.

  Egészségbiztosítási ellátások

  – egészségügyi szolgáltatás

  – pénzbeli ellátások:

  • CSED
  • GYED
  • táppénz
  • ÖFD

  Baleseti ellátások

  • baleseti egészségügyi szolgáltatás
  • baleseti táppénz
  • baleseti járadék

  Megváltozott munkaképességű személyek ellátásai

  • rokkantsági ellátás
  • rehabilitációs ellátása

  Nyugdíjbiztosítási ellátások

  – saját jogú nyugellátás: öregségi nyugdíj

  – hozzátartozói nyugellátás:

  • özvegyi nyugdíj
  • árvaellátás
  • szülői nyugdíj
  • baleseti hozzátartozói nyugellátások.

   

  A fentiekben felsorolt ellátások közül a céges kifizetőhely a pénzbeli egészségbiztosítási ellátások (CSED, GYED, ÖFD, táppénz és baleseti táppénz) iránti kérelem elbírálására és ezen ellátások folyósítására rendelkezik csak hatáskörrel. TB programunk ezeknek az ellátásoknak a számfejtését végzi el.

   

  Táppénz megállapítását a keresőképtelenségi kódok alapján – ezek a 3-, 4-, 7-, 8-as keresőképtelenségi kódok lehetségesek – végzi el a program.

  Minden számfejtést a folyamatos biztosítási idő vizsgálatával kezdi a táppénz 50% vagy 60%-os megítélése érdekében. Új munkavállaló felvétele esetében erre a célra a TB kiskönyvét kell használni.

   

  A program minden elszámolás esetében az összes adatot bemutató, de tagolt, áttekinthető képernyőn végzi el a szükséges számításokat, ahol kéri az adatokat, illetve megjeleníti a korábbi bérszámfejtésből tárolt, ide felhasznált korábbi adatokat is. Azokat az adatokat, amelyek már a program törzsadatai és az előző bérelszámolási adatok között vannak, azokat automatikusan használja. A számfejtett ellátás összegét a képernyőn kiemelten bemutatja, majd a havi bérelszámolás adataival együtt kezeli, és teszi átutalási listára.

  A program automatikusan állapítja meg az irányadó- és számítási időszakot, majd elvégzi a naptári napi alap és naptári napi összeg kiszámítását követően, a kért időszakra jutó fizetendő bruttó és nettó összegek elszámolását az adott ellátási jogcímben. Az XML adatszolgáltatásokat elkészíti!

  CONTORG BÉRÜGYVITELI RENDSZER ÁRA
  LétszámfüggőenNettó licencdíjHasználati módok
  Munkajogi létszám utánKorlátlan számú cégre+ Hálózat+ Felhő
  1 – 10 főig (induló létszám)48 000 Ft-tólegyedi ajánlategyedi ajánlat
  10 fő felett létszámigényegyedi ajánlategyedi ajánlategyedi ajánlat
  TB modul kifizetőhelyek számáraegyedi ajánlategyedi ajánlategyedi ajánlat
  Munkajogi létszámHavi bérleti díj korlátlan cégreHasználati módok - HálózatHasználati módok - Felhő
  10 főre4 200 Ft/hóegyedi ajánlategyedi ajánlat
  10 fő felettegyedi ajánlategyedi ajánlategyedi ajánlat
  TB MODUL KIFIZETŐHELYEK SZÁMÁRA
  Létszámfüggőegyedi ajánlategyedi ajánlategyedi ajánlat
  SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK

  Térítésmentes szolgáltatások:

  Térítésmentes szolgáltatások
  Telepítési, használatba vételi útmutató
  Kezelői leírás (időről időre frissülő változatai) elektronikus könyv formájában letölthető
  Contorg oktatóteremben kezelői oktatás egy alkalommal
  Sajátos helyzetekben szoftvertanácsadás, személyesen, telefonon, e-mailben
  Rendszeres szoftverfrissítések (programból indítható)
  Internetes tudástár
  Contorg Hírlevelek

  Contorg szolgáltatások díjai:

  CONTORG SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK Az ÁSZF IV. 1.2-1.2 pontokban hivatkozott tételekDíjak Ft-ban
  Programtelepítés – programtelepítés helyszínen24.000 Ft/alkalom+utazási költség
  – adatbázis áthelyezés helyszínen10.000 Ft/óra + utazási költség
  – programtelepítés, adatbázis áthelyezés internetes táveléréssel24.000 Ft/alkalom
  Tanácsadás - Szakmai, informatikai tanácsadás, szakvélemény-készítés (+helyszínre utazás)10.000 Ft/óra + utazási költség
  Szakmai tanácsadás e-mailben Contorg Kft székhelyéről, írásba foglalás10.000 Ft/óra
  Személyes szoftverüzemeltetési tanácsadás program működtetésével kapcsolatban10.000 Ft/óra
  Telefonos és TeamViewer-es szakmai tanácsadás éves előfizetés alapján40.000 Ft/év
  Oktatás - Programkezelői kiscsoportos oktatás maximum 4 fő létszámig (4 óra/nap) Contorg Kft.-nél10.000 Ft/fő/nap
  Programkezelői kiscsoportos oktatás 4 főig felhasználónál (4 óra/nap)40.000 Ft/nap+utazási költség
  Adatbázis javítás, karbantartás, egyesítés, archiválás (Contorg Kft székhelyén)20.000 Ft/alkalom
  Adatbázis javítás, hibakeresés (Contorg Kft székhelyén)10.000 Ft/óra
  Adatbázis javítás, hibakeresés helyszínen Felhasználó székhelyén15.000 Ft/óra + utazási költség
  Adatbázis javítás, hibakeresés internetes táveléréssel10.000 Ft/óra
  Utazási költség - Helyszínre utazás 30 kilométeres körzeten belül5.000 Ft/alkalom
  Helyszínre utazás megtett távolság alapján150 Ft/km
  Érvényes: 2023. 01. 01-től. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!Áraink az áfát nem tartalmazzák!

  Üzenetküldés

  Vállalkozása számára személyre szabott ingyenes bemutatóért kattintson a tovább gombra és töltse ki az űrlapot!

  Ajánlatkérés

  Vállalkozása számára kiválasztjuk a megfelelő rendszereket, hogy minden könyvelési problémájára közösen megoldást találjunk.