Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Bérszámfejtési szolgáltatás

Ne tartson fenn saját bérszámfejtő apparátust – irodánk kiszervezett szolgáltatásként szakszerűen, az ön saját bérszámfejtő részlegénél kedvezőbben oldja meg munkaügyi, bér, járulék és adózási feladatait!

Ma az előírt adatszolgáltatások és nyilvántartási kötelezettségek nagy terhet rónak a vállalkozásokra – gondoljunk csak az elektronikus adatszolgáltatási és bevallási rendszerre, a munkavállalókra vonatkozó bejelentési kötelezettségre és más fontos feladatokra. Mindezeket csak egy olyan bérszámfejtő és könyvelőiroda képes ellátni, amely szakértő csapattal, megfelelő technikai háttérrel rendelkezik és munkájáért garanciát vállal.

  MIBEN TUDUNK SEGÍTENI AZ ÖN CÉGÉNEK?
  • Teljes bérügyviteli szolgáltatás irodánkon belül és kívül.
  • A bérek, jövedelmek számfejtéséhez kapcsolódó szabályok érvényesítése, tanácsadással.
  • Az elszámolások, jelentések, bevallások, adatszolgáltatások szakszerű elektronikus teljesítése.
  • Bér- és TB-szakértői tanácsadás cégvezetők részére.
  • Cafetéria-rendszer bevezetése.
  • Adó- és járulék belső ellenőrzés
  MIÉRT BENNÜNKET BÍZZON MEG EZEKKEL A FELADATOKKAL?

  A kiszervezés költséghatékony

  A mi vállalási díjunk jóval olcsóbb, mint egy saját bérszámfejtési apparátus fenntartása és évenkénti továbbképzése, vagy a bérszoftverek megvásárlása, rendszeres követési díja.

  Pontosan, a határidők betartásával dolgozunk

  Az adórendeletek alapján egy vállalatnak sokféle adót, járulékot kell bevallania, megfizetnie, emiatt nem kevés határidőt kell számon tartania, sokféle nyomtatványt kell helyesen kitöltenie, melyekhez számos nyilvántartást kell vezetnie. Cége helyett mi ügyelünk arra, hogy ezek az adók, járulékok, hozzájárulások a jogszabályokban előírt mértékben és határidőre legyenek számfejtve, befizetve.

  Mindezek mellett, ha önnek átutalással kiegyenlítendő számlái, munkabérei vannak, akkor jól tudja, hogy milyen fontos a fizetési határidők számon tartása, a késedelmi kamatok pontos számítása, a banki szolgáltatások bővülése óta pedig különös jelentőséggel bír az átutalási megbízások helyes tartalmú kitöltése.

  Nagyon fontos, hogy ügyfeleink elektronikus bevallásait mi minden esetben a saját nevünkben nyújtjuk be.

  Átvesszük a munkaügyi feladatok terheit

  Munkavállalóinak felvételével vagy munkaviszonyuk megszűnésével kapcsolatos teendőket a jogszabályoknak megfelelően azonnal elvégezzük – számítógépes rendszerünk automatikus biztosítja ezt önnek.

  BÉRSZÁMFEJTÉS AZ ÖN IRODÁJÁBAN

  Extra könyvelőirodai szolgáltatásként munkatársaink az ön vállalkozásának székhelyén végzik el a szükséges bérügyviteli, vagy könyvviteli teendőket, együttműködve alkalmazottaival. Ezzel a megoldással kedvező feltételekkel veheti igénybe irodánk szakértelmét, juthat professzionális adó-, jogi- és vállalkozási tanácsadói és könyvvizsgálói szolgáltatáshoz.

  Abban az esetben, ha ön cége székhelyén kívánja könyvelését és pénzügyi adminisztrációját megoldani, de ehhez nincsenek megfelelő képzettségű alkalmazottai, mi ezt is megoldjuk. Szakértő könyvelőnket és egy minőségi számviteli-ügyviteli programrendszert helyezünk ki az ön cégéhez, és az ön irodájában oldjuk meg cége feladatait. Fontos, hogy ezen szolgáltatásunkat csak megfelelő feltételek megléte esetén vállaljuk.

  Megbízása alapján kialakítjuk vállalkozásának könyvviteli szervezetét, profiljának megfelelő belső ügyviteli rendjét, betanítjuk alkalmazottait, szükség esetén számítógépet és minőségi ügyviteli szoftver biztosítunk mindezekhez.

  Igénybe vehető fontosabb szolgáltatásaink

  • Havi bér-, és jövedelem-elszámolás
  • Bérjegyzékek, költségtérítések kifizetési listáinak elkészítése
  • Osztalék-elszámolás
  • TB-, magán-nyugdíjpénztári bevallások, adatszolgáltatások elkészítése
  • TB ügyintézés, munkaügyi feladatok elvégzése
  • Járulékok, adók pénzügyi rendezésre való előkészítése
  • Elkészítjük az adók- és járulékok pénzügyi rendezéséhez szükséges átutalási megbízásokat
  • Tanácsadás az optimális, törvényes adó- és járulékfizetésre
  • Kapcsolattartás az adóhatósággal és a MEP-el
  • Munkavállalók évi adóhatósági adatszolgáltatása
  • Dolgozók SZJA bevallásának elkészítése
  • Nyugdíjügyintézés
  • GYES, GYED, szülési szabadság intézése
  • Munkavállalók ki- és beléptetése