Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Adótanácsadás

Segítségre van szüksége az adótervezésben, beadványok összeállításában? Nem tudja, mit foglaljon bele szerződéseibe, hogyan kösse meg vagy teljesítse azokat?

Nálunk minden fontos adózási információt és szolgáltatást megkaphat! Adótanácsadói szolgáltatásainkat leggyakrabban vállalatoknak, önkormányzatoknak nyújtjuk, általános forgalmi adóval összefüggő adótervezéssel, tanácsadással.

Nálunk nem fordulhat elő, hogy mást mond a könyvelő, mást az ügyvéd, megint mást egy adóellenőrzés alkalmával bevont adótanácsadó. Minden döntése előtt jogi, számviteli, adózási tanácsokat kérhet és kaphat a legjobb megoldás kiválasztásához.

Miben tudunk segíteni?

 • Megbízás alapján adóellenőrzési eljárásokban, beadványok összeállításával képviseljük megbízóinkat.
 • Szerződött ügyfeleink részére állandóan rendelkezésre állunk, szerződéskötéseik, egyéb adóügyeik folyamatos intézésében tanácsadással, konkrét megoldással, vagy kivitelezési javaslatok kidolgozásával segítünk.
 • Külföldi (német, osztrák) adóalanyok magyarországi adóügyeinek képviseletét látjuk el.

A megelőzésben hiszünk!

Jól tudjuk, hogy egy ártatlannak tűnő, apróbb dolog később nagyon sok bosszúság és kár forrása lehet, ezért mindig az ön hosszú távú érdekeit nézve adunk tanácsot. A megelőzés mindig jobb taktika, arról nem is beszélve, hogy a saját hatáskörben módosított adóbevallás jóval kevesebbe kerül, mint ha ezt az adóhivatal teszi meg.

Nagy gyakorlati tapasztalattal, széles rálátással rendelkező adószakértő, jogász, könyvvizsgáló hiányát többen csak akkor ismerik fel, ha egy adóellenőrzés kapcsán vita alakul ki az adóhivatal és a vállalkozás között. Ezekben a helyzetekben rendkívül fontos, hogy időben megtegyük a megfelelő lépéseket, ez pedig inkább elvárható az adótanácsadótól, mint a vállalkozás – sok más feladattal terhelt – könyvelőjétől.

 

  AZ ALÁBBI FELADATOK ELVÉGZÉSÉBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

  Általános adótanácsadás

  • Gazdasági tevékenységhez igazodó adótanácsadás, a tevékenység elemzése, adótervezés, adóoptimalizálás, a napi adózási gyakorlat helyes szemléletének kialakítása, az ügyviteli folyamatok megszervezése.
  • Döntés-előkészítéshez adózási szakvélemény készítése, vezetői tanácsadás.
  • Segítségnyújtás adóellenőrzésnél és adóvégrehajtásnál.
  • Szerződéstervezetek, előszerződések folyamatos adójogi felülvizsgálata, módosítások előkészítése, tervezetek elemzése.
  • Beruházások, ingatlanfejlesztések, cégátalakulások adóhatásainak optimalizálása.
  • Helyi iparűzési-adó önkormányzatok közötti megosztása.

  Belső adóellenőrzés

  • Egyeztetett munkaterv alapján főbb adónemek (áfa, társasági adó, szja, járulékok, stb.) vizsgálata, továbbá természetbeni juttatások, cégautó használat, stb. felülvizsgálata.
  • Számla befogadásának, és kiállításának belső szabályozása, üzleti partnerek e célú ellenőrzése.

  Hatóság előtti képviselet

  • Adóeljárásban személyes képviselet, észrevétel, fellebbezés előterjesztése, egyedi méltányossági kérelmek benyújtása, közreműködés adóperben, tanácsadás, szakvélemény készítése.

  Belső szabályzatok készítése

  • Pénzkezelési szabályzat
  • Számviteli szabályzat
  • Transzferár-szabályzat

  Az adójogi tanácsadást mi a komplex könyvelőirodai szolgáltatás részének tekintjük!

  ÁRAINK, SZOLGÁLTATÁSAINK, DÍJAINK
  Alanyi adómentes KATA-s vállalkozók díjcsomagja és feltételeiHavi díj
  KATA-s főállású egyéni vállalkozó évi 12 millió Ft árbevételig, alkalmazotti bérszámfejtés nélkül, teljes körű vállalkozói adó- és járulékbevallások, stb.12 500 Ft
  Bérszámfejtés csak az alkalmazott után Ft/fő/hó3 500 Ft
  Bizonylatok mennyisége legfeljebb 10 db/hónap
  Belföldi működés, deviza, valuta elszámolások nincsenek
  Érvényes: 2023. 01. 01-tőlAAM számlát adunk!
  Átalányadózó, alanyi adómentes egyéni vállalkozó díjcsomagja és feltételeiHavi díj
  Átalányadózó főállású egyéni vállalkozó évi 12 millió Ft árbevételi, alkalmazotti bérszámfejtés nélkül, teljes körű vállalkozói Adó-, Járulékbevallás, stb. komplett15 500 Ft
  Havi egy alkalommal adó- és vállalkozási tanácsadás 1 órában
  Bérszámfejtés (csak alkalmazott után) Ft/fő/hó3 500 Ft
  Bizonylatok mennyisége legfeljebb 30 db/hónap
  Belföldi működés, deviza, valuta elszámolások nincsenek
  Érvényes: 2023. 01. 01-tőlAAM számlát adunk!

   

  Üzenetküldés

  Vállalkozása számára személyre szabott ingyenes bemutatóért kattintson a tovább gombra és töltse ki az űrlapot!

  Ajánlatkérés

  Vállalkozása számára kiválasztjuk a megfelelő rendszereket, hogy minden könyvelési problémájára közösen megoldást találjunk.