Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Tárgyi eszköz

Tárgyi eszköznyilvántartó rendszer

A Contorg Evolut Pénzügyi és Számviteli Rendszer egy integrált elven működő egységes és komplex rendszer, amelynek fontos modulja a Befektetett Eszköz-nyilvántartó (BE) rendszer.

(A napi szóhasználat szerint Tárgyi eszköz-nyilvántartó program)

A főkönyvi könyveléshez paraméterezéssel kapcsolódó analitikus rendszer az eszközműveletek főkönyvi könyvelését is elvégzi, összehangoltsága miatt biztosítja a megfelelő számviteli (szintetikus és analitikus) adatok egyezőségét.

A program működési területét a számviteli törvény szabályozza, ezek általános kielégítésére törekedtünk, miközben lehetőséget teremtve az adott felhasználó gazdálkodási körülményeinek sajátosságot igénylő nyilvántartás kialakítására is.

Az Evolut Befektetett Eszköznyilvántartó analitikus program használható a főkönyvi programmal együtt, vagy attól teljesen külön. A főkönyvvel együtt használva az eszközök állománymozgásai, értékcsökkenés elszámolása, stb. az analitikából azonnal lekönyvelésre kerülnek a főkönyvbe. Ezzel a megoldással az analitika – főkönyv – mérleg egyezősége garantált. Amennyiben önálló programként használják, a listái segítségével lehet az adatokat a könyvelésben rögzíteni.

A modul igazodik a főkönyvi rendszer alapbeállításaihoz, tehát ha ott elsődleges 6-os, 7-es könyvvezetés van bekapcsolva, akkor a tárgyi eszköznyilvántartás is ehhez fog adatokat előállítani, illetve a főkönyvi feladásokat is ekként fogja elrendezni. Tekintettel arra, hogy az Evolut Pénzügyi és Számviteli rendszerünk 7 féle könyvvezetési módot kezel, így a Befektetett Eszköz-nyilvántartó modul is ennek a követelménynek felel meg.

Jellemzők

  • Főkönyvbe integrálható használat
  • Minden típusú állományváltozás
  • Fejlesztési tartalék nyilvántartása
  • Deviza-alapú nyilvántartás

Előnyök

  • Önműködő értékcsökkenés-elszámolás
  • Beépített okmány-készítés
  • Hozzáértő tanácsadói háttér
TÁRGYI ESZKÖZPROGRAM ALKALMAZHATÓSÁGA

Az Evolut programcsaládban a Befektetett Eszköz-nyilvántartó modul teljesen átfogó tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel integrálható. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét.

A befektetett eszköz-nyilvántartó program szolgáltatásai összefüggenek  a főkönyvi könyvelés beállításaival. Integrált esetben az adott cégre érvényes elszámolási módot, a modul főkönyvi kapcsolataiban be kell állítani.

Amennyiben használatára nem az Evolut főkönyvi rendszerrel integráltan együtt kerül sor, ez a beállítás nem szükséges. Minden, a számviteli törvényben nevesített állományváltozást a gyakorlati életben kivitelezhető és értelmezhető módon végez el a program. Ehhez előre be van állítva (a módosítható) eszközanalitika minden állományműveletének főkönyvi könyvelési tétele (kontírozása), az eszközanalitika könyvelési naplója, az alkalmazott értékcsökkenés-elszámolás gyakorisága, a 200.000 Ft alatti eszközök értékcsökkenés-elszámolási módja, a beruházások könyvelésének azonosítója, az allokációs hivatkozások, stb.

Aktiválás esetén a 161-es Beruházások főkönyvi számláról átkönyveli az adott eszközcsoport főkönyvi számlájára az aktivált bruttó értéket. Az üzembe helyezett eszköz adatai lekönyvelésre kerülnek a főkönyvben, továbbá elkészül az üzembe helyezési okmány is. A rendszer teljes integráltsága miatt használata nagyon kényelmes, megbízható, a kétszeres értékcsökkenés-elszámolás lehetőség kizárt. Többféle nyomtatványt, selejtezési jegyzőkönyv, leltár, stb. készít. Működik deviza-alapon és, elsődleges költséghely-könyvelésben is!

A modul a lehető legkevesebb kézi beavatkozásra van előkészítve. Jellemzője, hogy a törzsadatai között megadott paraméterek, hivatkozások (főkönyvi számlák, költséghelyek, költségnemek, eszközcsoportok, földrajzi helyek, stb.) használatával egy-egy művelet indítását követően önműködően végzi el a könyvelési feladásokat, a kimutatások feltöltését, az eszköznyilvántartás lépéseit pedig több tételből állítja össze.

Addig lehet a nyilvántartásban adatot törölni, módosítani, amíg mérleggel nincs az év lezárva. A törlés, módosítás biztonságos módon van kialakítva, ugyanis egy-egy ilyen analitikus művelet esetén a főkönyvi, költséghelyi, stb. feladásokat is módosítja, visszavonja, törli. Nem lehet kétszer értékcsökkenést elszámolni!

Listái figyelembe veszik a kényelmet, üzembe helyezési, selejtezési jegyzőkönyvet gombnyomásra készít. Az eszközkarton fekvő formátuma kényelmes áttekintést tesz lehetővé. Bármelyik listát PDF-be is lehet archiválni, úgy ahogyan egy-egy év eszköz-nyilvántartási adatainak mindegyikét is. A program kiemelkedő előnyeit a fentiekből eredő lehetőségei adják. Tulajdonságai közé tartozik még megbízhatósága, kiszámíthatósága, könnyű kezelhetősége!

TÁRGYI ESZKÖZPROGRAM ÁRA

Az Evolut Befektetett Eszköz-nyilvántartó modul integráltan működik az Evolut Főkönyvi Alaprendszerrel. Mivel megvásárlása nem kötelező, lehetőség van később is a rendszerhez kapcsolni, illetve lehet egyedileg is, például az Egyszeres Könyvvezetési program mellé használni. Az itt található árak a modul önálló csomagként való megvásárlására, vagy egy későbbi időpontban, a már meglévő Evolut rendszer bővítésére vonatkoznak.

Befektetett eszközmodul, egy céges EVOLUT Simplex nem devizásBefektetett eszközmodul, egy céges EVOLUT Komplex devizásEvolut Befektetett eszközmodul, többcéges ECO hálózatos, nem devizásEvolut Befektetett eszközmodul, többcéges PRO7 hálózatos, devizás
55.000 Ft-tól90.000 Ft-tól90.000 Ft-tól145.000 Ft-tól
Érvényes: 2023. 10. 11-tőlÁraink az áfát nem tartalmazzák!
SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK

Térítésmentes szolgáltatások:

Térítésmentes szolgáltatások
Telepítési, használatba vételi útmutató
Kezelői leírás (időről időre frissülő változatai) elektronikus könyv formájában letölthető
Contorg oktatóteremben kezelői oktatás egy alkalommal
Sajátos helyzetekben szoftvertanácsadás, személyesen, telefonon, e-mailben
Rendszeres szoftverfrissítések (programból indítható)
Internetes tudástár
Contorg Hírlevelek

Contorg szolgáltatások díjai:

CONTORG SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK Az ÁSZF IV. 1.2-1.2 pontokban hivatkozott tételekDíjak Ft-ban
Programtelepítés – programtelepítés helyszínen24.000 Ft/alkalom+utazási költség
– adatbázis áthelyezés helyszínen10.000 Ft/óra + utazási költség
– programtelepítés, adatbázis áthelyezés internetes táveléréssel24.000 Ft/alkalom
Tanácsadás - Szakmai, informatikai tanácsadás, szakvélemény-készítés (+helyszínre utazás)10.000 Ft/óra + utazási költség
Szakmai tanácsadás e-mailben Contorg Kft székhelyéről, írásba foglalás10.000 Ft/óra
Személyes szoftverüzemeltetési tanácsadás program működtetésével kapcsolatban10.000 Ft/óra
Telefonos és TeamViewer-es szakmai tanácsadás éves előfizetés alapján40.000 Ft/év
Oktatás - Programkezelői kiscsoportos oktatás maximum 4 fő létszámig (4 óra/nap) Contorg Kft.-nél10.000 Ft/fő/nap
Programkezelői kiscsoportos oktatás 4 főig felhasználónál (4 óra/nap)40.000 Ft/nap+utazási költség
Adatbázis javítás, karbantartás, egyesítés, archiválás (Contorg Kft székhelyén)20.000 Ft/alkalom
Adatbázis javítás, hibakeresés (Contorg Kft székhelyén)10.000 Ft/óra
Adatbázis javítás, hibakeresés helyszínen Felhasználó székhelyén15.000 Ft/óra + utazási költség
Adatbázis javítás, hibakeresés internetes táveléréssel10.000 Ft/óra
Utazási költség - Helyszínre utazás 30 kilométeres körzeten belül5.000 Ft/alkalom
Helyszínre utazás megtett távolság alapján150 Ft/km
Érvényes: 2023. 01. 01-től. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Üzenetküldés

Vállalkozása számára személyre szabott ingyenes bemutatóért kattintson a tovább gombra és töltse ki az űrlapot!

Ajánlatkérés

Vállalkozása számára kiválasztjuk a megfelelő rendszereket, hogy minden könyvelési problémájára közösen megoldást találjunk.