Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Készletprogramok

Az EVOLUT Készletprogram több raktárral, és korlátlan számú cikkel és cikkcsoporttal működik. A cikkcsoportok egyenként több típussal rendelkeznek, úgy, mint szolgáltatások, anyagok, áruk, késztermékek, félkész termékek, növendék – és hízóállatok, összetett konfigurált termékek, jövedéki termékek és göngyölegek.

Ennek okán a készletprogramból többféle szolgáltatásra alkalmas rendszert lehet helyi beállítások segítségével kialakítani.

Képes a mezőgazdasági- és állattenyésztési, jövedéki, felvásárlói, állategészségügyi nagykereskedelmi sajátosságokat kezelni. Az Integrált KKV Rendszerben működő készletprogram képes a gyártás, a saját termelésű kész-, és félkész termékek pontos kezelésére is.

Az EVOLUT Kereskedelmi rendszerünket a Készlet- és a Számlázó programjaink összekapcsolása együttesen alkotják, amely nagy- és kiskereskedelmijövedéki kereskedelmi, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, web shopértékesítést, sarzsszámos, gyártási számos, praxisengélyes  vállalkozások számára is, a gyakorlati életben régóta bevált alkalmazás. 

KÉSZLET ÉS RAKTÁRKEZELÉS

A készletprogram több raktárral, és korlátlan meghatározású cikkel és cikkcsoporttal működik. A cikkcsoportok egyenként több típussal rendelkeznek, úgy, mint szolgáltatások, anyagok, áruk, késztermékek, félkész termékek, növendék – és hízóállatok, összetett konfigurált termékek, jövedéki termékek és göngyölegek.

Ezeknek a csoportoknak a paraméteradatai között megadott készlettípus mozgások könyvelését automatizáltan végzik, mindegyikhez főkönyvi hivatkozás beállítása lehetséges. A készletmozgások a gyakorlati élet megkövetelte jogcímeken, de a számviteli törvény által meghatározott szabályok, tartalmi lényege szerint működik. A számviteli szabályok szerint az adott készlet jellege, a cikkcsoport tagolása pedig az adott cég tevékenységében elfoglalt helye, szerepe szerint alakítható ki. Értékesítés, raktárak közötti készletmozgások, visszavétel, kiadás, gyártásba adás akár receptúra szerinti összetevők automatizált kezelésével gyorsan, előre felparaméterezett módon fut. A készletértéket mérlegelt beszerzési átlagáron, a kész- és félkész termékeket pedig elszámoló áron kezeli. Az elszámoló ár átértékelésének könyvelését automatizáltan végzi el a főkönyvben.

A mennyiségi egységek, ezek tizedes értékei nagyon részletesen meghatározhatók, és a másodlagos mennyiségi egységeket is tartalmazzák. Mivel jövedéki rendszerként is működik, rendelkezik VPOP kóddal, NAV Online Számla kóddal, EDI-kóddal SI mértékkel, váltószámmal, stb. A rendszer négynyelvű, ezért a mértékegységek meghatározása is négy nyelven lehetséges.

Leltározást készít, a leltári eltéréseket gombnyomásra, automatikusan rögzíti a készletkartonokon, illetve a főkönyvi könyvelésben.

A cikkekhez hozzárendelhető a Környezetvédelmi termékdíj, az EPR- díj, amelyből a készletmozgások adatai szerint mennyiségi és értékbeni nyilvántartást vezet, adatokat szolgáltatva ezzel a bevallás és adatszolgáltatások felé.

Készletnyilvántartásban korlátozás nélkül lehet raktárakat kezelni, a cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék-használat, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítéssel foglalkozók mindennapi munkáját.

A program rendelkezik egy Web-alapú rendelésmodullal, ahol a partnerei közvetlenül és azonnal rendelhetnek Öntől az Ön  saját weboldalán keresztül!

A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is.

Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

KERESKEDELMI RENDSZER

Kereskedelmi rendszer

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer alkalmas nagy- és kiskereskedők gyors, korszerű (például web shop) értékesítési tevékenységének támogatására. Kiemelt figyelmet érdemel, hogy a rendszer képes az EPR- és Környezetvédelmi termék-díjak összevont kezelésére. Készletnyilvántartás és számlázás együtt, amely minden kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnál testre szabva használható!  Az általános szolgáltatásokon túl, két speciális területre kifejlesztett további változatai vannak:  Jövedéki Kereskedelmi Rendszer, illetve  Felvásárlói Kereskedelmi Rendszer. A jövedéki rendszerünk kizárólag a Jövedéki Engedélyes Kereskedőknek alkalmas!  Az Evolut Kereskedelmi Rendszer funkcióinak integrált formában történő alkalmazása a gyorsabb döntés előnyét biztosítja, igaz ez a webshop működtetésére is.   Használható felhőben, internetes táveléréssel, forint vagy deviza-alapon is. Partnerhez kapcsolható árjegyzék-, és árajánlat-készítés, sajátos engedmény-rendszer, szállítólevél, díjbekérő, pro forma számla, gyűjtőszámla, idegen nyelvű számlázás, vonalkódos készletkezelés, foglalással kiegészített rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer a Készlet- és raktárkezelés,  a Számlázás (NAV online számla, e-Számla), a Szállítólevél-készítés (Díjbekérő), az Árjegyzék-készítés, és vevői és szállítói Rendelés, Vevői Web-rendelés (Woo Commerce) modulok funkcióinak felhasználásával kifejlesztetett olyan önálló programcsomag, amelyhez kapcsolható banki- és pénztári forgalmat feldolgozó modul. Ezekkel kiegészítve már komplett pénzügyi nyilvántartás, pénzügyi levelező rendszer áll a felhasználó rendelkezésére.  Nyilvántartja a vállalkozás kereskedelmi készleteit, a partnereket, a partnerek árjegyzékeit, a számlákat, kiszámlázott és kiszámlázatlan szállítóleveleket, illetve az értékesítés során használatos speciális adatokat, mint például az éppen érvényes egyes partnerek árkategóriáit, vagy árjegyzékeit, a kedvezményeket, szezonális akciókat, üzletkötőket, stb.

Lehetőség van a rendszerben számviteli bizonylat kiállítására, amely kis- és nagykereskedelmi felhasználás során adódó helyzetekben jó megoldást kínál. Abban az esetben, ha a vevő nem kér számlát (mert pénztárgépi nyugtát igényel csak), de a rendszerben vezetjük a készletmozgásokat, akkor ez a funkció lehetővé teszi, hogy számla kiállítása nélkül dokumentálható legyen a készleteladásból származó készletcsökkenés.

Jövedéki rendszer

A rendszer fel van készítve a jövedéki engedélyes kereskedők  jövedéki nyilvántartásainak vezetésére, adatszolgáltatásainak összeállítására. A készletrendszeren belül vannak az elkülönített jövedéki termékek, amelyekről a program külön, hatósági adatszolgáltatást (J09) készít. A jövedéki termékek mellett természetesen a nem jövedéki dolgokat is kezeli a rendszer, azonban a hatósági adatszolgáltatásba csak a jövedéki részek forgalma kerül. A NAV Vámellenőrzései során a rendszer jól szerepel, teljesíti a hatósági előírásokat, de ezek mellett a kereskedő egyéb termékeinek forgalmazásával összefüggő gazdálkodási adatokról is ad információt.

A Kereskedelmi rendszer a mezőgazdasági termékfelvásárlások teljes ügykezelésére. és a jövedéki engedélyes kereskedő, és felhasználói engedélyes gyártó, valamint őstermelő, mezőgazdasági kompenzációs felár-kezelésére korrekt módon megfelel, azokat minden hatósági előírást figyelembe véve teljesíti.

Felvásárlási rendszer

A mezőgazdasági termények felvásárlásának külön készletkezelési, áfarendszerbeli, dokumentálási előírásai vannak. Ezeket a program mind teljesíti, ugyankkor ennél többet is nyújt, mert ezeken túl a készletkönyvelés és kereskedelmi szempontok szerinti szolgáltatásokat, információkat is biztosítja.
A felvásárlási jegyeket a készletre vett terményről készíti el, így nincs készleteltérés, amikor a NAV a felvásárlási beérkezésket vizsgálja. Ugyanakkor a felvásárolt termények értékesítése, számlázása ugyancsak a készletre vett mennyiségekről történik, ezért a kibocsátási oldalon sem lehet hibát találni a rendszer adatainak ellenőrzése során. Amennyiben főkönyvi rendszerkapcsolatban áll, úgy a felváráslási jegyeket le is könyveli, a szállítói számlák közé, felveszi a partnerek folyószámla-nyilvántartásába. Pénzügyi teljesítés napjára feladja az előzetes áfanyilvántartásba a kompenzációs felár összegét.

 környezetvédelmi termékdíj– és EPR díjkategóriák a cikkhez való hozzárendelésével a KT-díj bevallás és az EPR adatszolgáltatás adatainak előállítása biztosított.

A készletrendszer korlátlan számú raktár, cikk, partner kezelésére képes. Rendelkezik az értékesítést támogató korszerű funkciókkal, mint például az E-számlázás, a szállítólevél-készítés, a gyűjtőszámlázás, a Web-rendelés küldése- és fogadása, árjegyzék-, árajánlat-készítés, felvásárlási jegy-készítés, leltározás, árrés/haszon kimutatása, vonalkódos számlázás és készletkezelés, gyári-számos, sarzs-számos nyilvántartás, automatizált gyártásindítás, továbbá a mezőgazdasági termelés, és állattenyésztés sajátosságainak kezelésére is alkalmas ez a program.

A Kereskedelmi Rendszer rendelkezik egy Web-alapú rendelésmodullal, ahol a partnerei közvetlenül és azonnal rendelhetnek Öntől az Ön  saját weboldalán keresztül! Ezt a szolgáltatást a Contorg Kft biztosítja ügyfelei számára.

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer integrált alkalmazása előnyt jelent a felhasználó számára, mert az értékesítési- és beszerzési tevékenység minden művelete azonnal pénzügyi nyilvántartásba rendezett módon jelenik meg, szükség esetén valós idejű számviteli nyilvántartás vezetését biztosítja.

Részletek a Készletkezelés és a Számlázás modulok ismertetésénél külön-külön is megtalálhatók.

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer önállóan vagy az Evolut For  Integrált KKV Rendszerbe építve használható.

JÖVEDÉKI ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER

Az Evolut Jövedéki Kereskedelmi Rendszerünk kizárólag a Jövedéki Engedélyes Kereskedőknek alkalmas szoftver!

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer alkalmas nagy- és kiskereskedők gyors, korszerű (például web shop) értékesítési tevékenységének támogatására. Kiemelt figyelmet érdemel, hogy a rendszer képes az EPR- és Környezetvédelmi termék-díjak összevont kezelésére. Készletnyilvántartás és számlázás együtt, amely minden kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnál testre szabva használható!  Az általános szolgáltatásokon túl, két speciális területre kifejlesztett további változatai vannak:  Jövedéki Kereskedelmi Rendszer, illetve  Felvásárlói Kereskedelmi Rendszer. A jövedéki rendszerünk kizárólag a Jövedéki Engedélyes Kereskedőknek alkalmas!  Az Evolut Kereskedelmi Rendszer funkcióinak integrált formában történő alkalmazása a gyorsabb döntés előnyét biztosítja, igaz ez a webshop működtetésére is.   Használható felhőben, internetes táveléréssel, forint vagy deviza-alapon is. Partnerhez kapcsolható árjegyzék-, és árajánlat-készítés, sajátos engedmény-rendszer, szállítólevél, díjbekérő, pro forma számla, gyűjtőszámla, idegen nyelvű számlázás, vonalkódos készletkezelés, foglalással kiegészített rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját. Rendelkezik az értékesítést támogató korszerű funkciókkal, mint például az  leltározás, árrés/haszon kimutatása, vonalkódos számlázás és készletkezelés, gyári-számos, sarzs-számos nyilvántartás, automatizált gyártásindítás, továbbá a mezőgazdasági termelés, és állattenyésztés sajátosságainak kezelésére is alkalmas ez a program.

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer a Készlet- és raktárkezelés,  a Számlázás (NAV online számla, e-Számla), a Szállítólevél-készítés (Díjbekérő), az Árjegyzék-készítés, és vevői és szállítói Rendelés, Vevői Web-rendelés (Woo Commerce) modulok funkcióinak felhasználásával kifejlesztetett olyan önálló programcsomag, amelyhez kapcsolható banki- és pénztári forgalmat feldolgozó modul.

Ezekkel kiegészítve már komplett pénzügyi nyilvántartás, pénzügyi levelező rendszer áll a felhasználó rendelkezésére.  Nyilvántartja a vállalkozás kereskedelmi készleteit, a partnereket, a partnerek árjegyzékeit, a számlákat, kiszámlázott és kiszámlázatlan szállítóleveleket, illetve az értékesítés során használatos speciális adatokat, mint például az éppen érvényes egyes partnerek árkategóriáit, vagy árjegyzékeit, a kedvezményeket, szezonális akciókat, üzletkötőket, stb.

Lehetőség van a rendszerben számviteli bizonylat kiállítására, amely kis- és nagykereskedelmi felhasználás során adódó helyzetekben jó megoldást kínál. Abban az esetben, ha a vevő nem kér számlát (mert pénztárgépi nyugtát igényel csak), de a rendszerben vezetjük a készletmozgásokat, akkor ez a funkció lehetővé teszi, hogy számla kiállítása nélkül dokumentálható legyen a készleteladásból származó készletcsökkenés.

Lehetőség van a rendszerben számviteli bizonylat kiállítására, amely kis- és nagykereskedelmi felhasználás során adódó helyzetekben jó megoldást kínál. Abban az esetben, ha a vevő nem kér számlát (mert pénztárgépi nyugtát igényel csak), de a rendszerben vezetjük a készletmozgásokat, akkor ez a funkció lehetővé teszi, hogy számla kiállítása nélkül dokumentálható legyen a készleteladásból származó készletcsökkenés.

JÖVEDÉKI RENDSZER

A rendszer fel van készítve a jövedéki engedélyes kereskedők  jövedéki nyilvántartásainak vezetésére, adatszolgáltatásainak összeállítására. A készletrendszeren belül vannak az elkülönített jövedéki áruk,  termékek, amelyekről a program külön, hatósági adatszolgáltatást (J09) készít. A jövedéki termékek mellett természetesen a nem jövedéki árukat is kezeli a rendszer, azonban a hatósági adatszolgáltatásba csak a jövedéki részek forgalma kerül. A NAV Vámellenőrzései során a rendszer jól szerepel, teljesíti a hatósági előírásokat, de ezek mellett a kereskedő egyéb termékeinek forgalmazásával összefüggő gazdálkodási adatokról is ad információt.

A Kereskedelmi rendszer a mezőgazdasági termékfelvásárlások teljes ügykezelésére. és a jövedéki engedélyes kereskedő, és felhasználói engedélyes gyártó, valamint őstermelő, mezőgazdasági kompenzációs felár-kezelésére korrekt módon megfelel, azokat minden hatósági előírást figyelembe véve teljesíti.

környezetvédelmi termékdíj– és EPR díjkategóriák a cikkhez való hozzárendelésével a KT-díj bevallás és az EPR adatszolgáltatás adatainak előállítása biztosított.

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer funkcióinak integrált formában történő alkalmazása a gyorsabb döntés előnyét biztosítja, igaz ez a web shop működtetésére is.

Működik felhőben, helyi hálózatban, távoli asztalon, továbbá egyedi gépen.

MEZŐGAZDASÁGI FELVÁSÁRLÁSI RENDSZER

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer alkalmas nagy- és kiskereskedők gyors, korszerű (például web shop) értékesítési tevékenységének támogatására. Kiemelt figyelmet érdemel, hogy a rendszer képes az EPR- és Környezetvédelmi termék-díjak összevont kezelésére.

Rendelkezik az értékesítést támogató korszerű funkciókkal, mint például az E-számlázás, a szállítólevél-készítés, a gyűjtőszámlázás, a Web-rendelés küldése- és fogadása, árjegyzék-, árajánlat-készítés, felvásárlási jegy-készítés, leltározás, árrés/haszon kimutatása, vonalkódos számlázás és készletkezelés, gyári-számos, sarzs-számos nyilvántartás, automatizált gyártásindítás, továbbá a mezőgazdasági termelés, és állattenyésztés sajátosságainak kezelésére is alkalmas ez a program.

Készletnyilvántartás és számlázás együtt, amely minden kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnál testre szabva használható!  Az általános szolgáltatásokon túl, két speciális területre kifejlesztett további változatai vannak:  Jövedéki Kereskedelmi Rendszer, illetve  Felvásárlói Kereskedelmi Rendszer. A jövedéki rendszerünk kizárólag a Jövedéki Engedélyes Kereskedőknek alkalmas!  Az Evolut Kereskedelmi Rendszer funkcióinak integrált formában történő alkalmazása a gyorsabb döntés előnyét biztosítja, igaz ez a webshop működtetésére is.   Használható felhőben, internetes táveléréssel, forint vagy deviza-alapon is. Partnerhez kapcsolható árjegyzék-, és árajánlat-készítés, sajátos engedmény-rendszer, szállítólevél, díjbekérő, pro forma számla, gyűjtőszámla, idegen nyelvű számlázás, vonalkódos készletkezelés, foglalással kiegészített rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

Az Evolut Kereskedelmi Rendszer a Készlet- és raktárkezelés,  a Számlázás (NAV online számla, e-Számla), a Szállítólevél-készítés (Díjbekérő), az Árjegyzék-készítés, és vevői és szállítói Rendelés, Vevői Web-rendelés (Woo Commerce) modulok funkcióinak felhasználásával kifejlesztetett olyan önálló programcsomag, amelyhez kapcsolható banki- és pénztári forgalmat feldolgozó modul.

Ezekkel kiegészítve már komplett pénzügyi nyilvántartás, pénzügyi levelező rendszer áll a felhasználó rendelkezésére.  Nyilvántartja a vállalkozás kereskedelmi készleteit, a partnereket, a partnerek árjegyzékeit, a számlákat, kiszámlázott és kiszámlázatlan szállítóleveleket, illetve az értékesítés során használatos speciális adatokat, mint például az éppen érvényes egyes partnerek árkategóriáit, vagy árjegyzékeit, a kedvezményeket, szezonális akciókat, üzletkötőket, stb.

Lehetőség van a rendszerben számviteli bizonylat kiállítására, amely kis- és nagykereskedelmi felhasználás során adódó helyzetekben jó megoldást kínál. Abban az esetben, ha a vevő nem kér számlát (mert pénztárgépi nyugtát igényel csak), de a rendszerben vezetjük a készletmozgásokat, akkor ez a funkció lehetővé teszi, hogy számla kiállítása nélkül dokumentálható legyen a készleteladásból származó készletcsökkenés.

Lehetőség van a rendszerben számviteli bizonylat kiállítására, amely kis- és nagykereskedelmi felhasználás során adódó helyzetekben jó megoldást kínál. Abban az esetben, ha a vevő nem kér számlát (mert pénztárgépi nyugtát igényel csak), de a rendszerben vezetjük a készletmozgásokat, akkor ez a funkció lehetővé teszi, hogy számla kiállítása nélkül dokumentálható legyen a készleteladásból származó készletcsökkenés.

A Kereskedelmi rendszer a mezőgazdasági termékfelvásárlások teljes ügykezelésére. és a jövedéki engedélyes kereskedő, és felhasználói engedélyes gyártó, valamint őstermelő, mezőgazdasági kompenzációs felár-kezelésére korrekt módon megfelel, azokat minden hatósági előírást figyelembe véve teljesíti.

FELVÁSÁRLÁSI RENDSZER

A mezőgazdasági termények felvásárlásának külön készletkezelési, áfarendszerbeli, dokumentálási előírásai vannak. Ezeket a program mind teljesíti, ugyankkor ennél többet is nyújt, mert ezeken túl a készletkönyvelés és kereskedelmi szempontok szerinti szolgáltatásokat, információkat is biztosítja.
A felvásárlási jegyeket a készletre vett terményről készíti el, így nincs készleteltérés, amikor a NAV a felvásárlási beérkezésket vizsgálja.
Ugyanakkor a felvásárolt termények értékesítése, számlázása ugyancsak a készletre vett mennyiségekből történik, ezért a kibocsátási oldalon sem lehet hibát találni a rendszer adatainak ellenőrzése során. Amennyiben főkönyvi rendszerkapcsolatban áll, úgy a felváráslási jegyeket le is könyveli, a szállítói számlák közé, és felveszi a partnerek folyószámla-nyilvántartásába. Pénzügyi teljesítés napjára feladja az előzetes áfanyilvántartásba a kompenzációs felár összegét.

környezetvédelmi termékdíj– és EPR díjkategóriák a cikkhez való hozzárendelésével a KT-díj bevallás és az EPR adatszolgáltatás adatainak előállítása biztosított.
A programmal e-számla készíthető, hitelesítésére e-aláírás szolgáltatást biztosítunk. A kiküldés tértivevényes, tehát a számla elektronikus úton való kézbesítése igazolható.

Működik felhőben, helyi hálózatban, távoli asztalon, továbbá egyedi gépen. 

KERESKEDELMI RENDSZER ÁRA

EVOLUT KERESKEDELMI RENDSZER, MODULOK, OPCIÓKEgy céges hálózatos, vagy egygépes ajánlati ára
Készlet+Számlázó Alaprendszer175.000 Ft
OPCIÓK:
Számviteli bizonylat-készítőegyedi ajánlat
Jövedéki készlet- és adatszolgáltató rendszer jövedéki engedélyes kereskedőnekegyedi ajánlat
Árjegyzék-készítő modulegyedi ajánlat
Felvásárlási jegykészítő modulegyedi ajánlat
Gyártás-modulegyedi ajánlat
Szállítólevél-készítő modulegyedi ajánlat
Árajánlat-készítő modulegyedi ajánlat
Rendelés + WEB rendelő modulegyedi ajánlat
Leltárkészítő és kiértékelő modulegyedi ajánlat
Bank+Házipénztári modulegyedi ajánlat
Dokumentum-kezelő modulegyedi ajánlat
A modulok szabadon illeszthetők egymáshoz!
Érvényes: 2023. 10. 07-tőlÁraink az áfát nem tartalmazzák!

KÉSZLETPROGRAM ÁRA
EVOLUT KÉSZLETRENDSZER, MODULOK, OPCIÓKEgy céges hálózatos, vagy egygépes ajánlati ára
Evolut Készlet Alaprendszer 120.000 Ft
OPCIÓK:
+ Összes készletmozgás típusegyedi ajánlat
+ Több raktáregyedi ajánlat
+ Jövedéki nyilvántartásegyedi ajánlat
+ Deviza-alapú készletkönyvelésegyedi ajánlat
+ Gyártási számkezelésegyedi ajánlat
+ Sarzsszám kezelésegyedi ajánlat
+ Vevőrendelés nyilvántartásegyedi ajánlat
+ EDI Rendelésegyedi ajánlat
+ Felvásárlási jegykészítő rendszeregyedi ajánlat
+ Mezőgazdasági MVH adatszolgáltatás (TÉSZ)egyedi ajánlat
+ Árjegyzékrendszeregyedi ajánlat
Érvényes: 2023. 10. 11-tőlÁraink az áfát nem tartalmazzák!
SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK

Térítésmentes szolgáltatások:

Térítésmentes szolgáltatások
Telepítési, használatba vételi útmutató
Kezelői leírás (időről időre frissülő változatai) elektronikus könyv formájában letölthető
Contorg oktatóteremben kezelői oktatás egy alkalommal
Sajátos helyzetekben szoftvertanácsadás, személyesen, telefonon, e-mailben
Rendszeres szoftverfrissítések (programból indítható)
Internetes tudástár
Contorg Hírlevelek

Contorg szolgáltatások díjai:

CONTORG SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK Az ÁSZF IV. 1.2-1.2 pontokban hivatkozott tételekDíjak Ft-ban
Programtelepítés – programtelepítés helyszínen24.000 Ft/alkalom+utazási költség
– adatbázis áthelyezés helyszínen10.000 Ft/óra + utazási költség
– programtelepítés, adatbázis áthelyezés internetes táveléréssel24.000 Ft/alkalom
Tanácsadás - Szakmai, informatikai tanácsadás, szakvélemény-készítés (+helyszínre utazás)10.000 Ft/óra + utazási költség
Szakmai tanácsadás e-mailben Contorg Kft székhelyéről, írásba foglalás10.000 Ft/óra
Személyes szoftverüzemeltetési tanácsadás program működtetésével kapcsolatban10.000 Ft/óra
Telefonos és TeamViewer-es szakmai tanácsadás éves előfizetés alapján40.000 Ft/év
Oktatás - Programkezelői kiscsoportos oktatás maximum 4 fő létszámig (4 óra/nap) Contorg Kft.-nél10.000 Ft/fő/nap
Programkezelői kiscsoportos oktatás 4 főig felhasználónál (4 óra/nap)40.000 Ft/nap+utazási költség
Adatbázis javítás, karbantartás, egyesítés, archiválás (Contorg Kft székhelyén)20.000 Ft/alkalom
Adatbázis javítás, hibakeresés (Contorg Kft székhelyén)10.000 Ft/óra
Adatbázis javítás, hibakeresés helyszínen Felhasználó székhelyén15.000 Ft/óra + utazási költség
Adatbázis javítás, hibakeresés internetes táveléréssel10.000 Ft/óra
Utazási költség - Helyszínre utazás 30 kilométeres körzeten belül5.000 Ft/alkalom
Helyszínre utazás megtett távolság alapján150 Ft/km
Érvényes: 2023. 01. 01-től. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Jellemzők

  • Készlet és számlázás együtt
  • Beszerzéstől értékesítésig
  • Vonalkódok, gyári számok
  • Jövedéki engedélyes
  • Pénzügyi nyilvántartással együtt

Előnyök

  • Gyors, egyszerű keresés
  • Hálózatban, felhőben, egyes gépen
  • Rendelés, szállítólevél, gyűjtőszámla
  • Szakmai tanácsadói háttér

Üzenetküldés

Vállalkozása számára személyre szabott ingyenes bemutatóért kattintson a tovább gombra és töltse ki az űrlapot!

Ajánlatkérés

Vállalkozása számára kiválasztjuk a megfelelő rendszereket, hogy minden könyvelési problémájára közösen megoldást találjunk.