Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

EVL Bér- és munkaügy

Ez a bérprogramunk két felhasználói kör számára készül: könyvelőirodai és vállalati felhasználók részére. A könyvelőirodai bérrendszer a Contorg EVL Bér- és Munkaügyi rendszer – kisebb létszámú (2-400 fős) cégek bér- és munkaügyi feladatainak ellátására alkalmas. Középvállalati ügyfeleink számára készített TB- modullal kiegészíthető, költséghelyekkel működő, több ezer fős létszám kényelmes kezelését biztosító bérügyviteli rendszerünk a Contorg Bérügyviteli Program.

Könyvelőirodák speciális igényeihez fejlesztett, valamint kisebb létszámú, saját bérszámfejtővel dolgozó vállalkozások számára, az elmúlt évek során kedveltté vált programunk: kiváló megoldás. Már 5 főtől is érdemes használni, ára ehhez igazodik. A szoftverhez telefonos tanácsadást, szakmai konzultációt, technikai segítséget nyújtunk.

Népszerűvé vált programunk a könyvelőirodák speciális igényeit  elégíti ki azzal, hogy tetszőleges jogcímen, könnyen, gyorsan képes bárkinek, bármikor bért, egyéb jövedelmet, természetbeni juttatást számfejteni, ebből pedig az összes hatóságilag előírt bevallást, adatszolgáltatást, papíron, elektronikus formában elkészíteni.

A könyvelőirodákban azt tartják jó bérrendszernek, amivel tetszőleges jogcímen, könnyen, gyorsan képesek bárkinek, bármikor bért, természetbeni juttatást, egyéb jövedelmet számfejteni, és ebből az összes hatóságilag előírt bevallást, adatszolgáltatást, papíron és elektronikus formában elkészíthetik. Fokozza ezt az érzést még az, hogy maximális segítséget kap a gyakran változó adó- és járulékszabályok rengetegében az  ügyfélszolgálattól. Mindezekre programunk képes, ügyfélszolgálatunk alkalmas, és ha a következő szolgáltatások felsorolását megtekintjük, azt is megállapíthatjuk, hogy ez a program sokat tud.

EVL BÉRPROGRAM

Könyvelőirodák speciális igényeihez fejlesztett, valamint kisebb létszámú, saját bérszámfejtővel dolgozó vállalkozások számára, az elmúlt évek során kedveltté vált programunk: kiváló megoldás. Már 5 főtől is érdemes használni, ára ehhez igazodik. A szoftverhez telefonos tanácsadást, szakmai konzultációt, technikai segítséget nyújtunk.

Népszerűvé vált programunk a könyvelőirodák speciális igényeit  elégíti ki azzal, hogy tetszőleges jogcímen, könnyen, gyorsan képes bárkinek, bármikor bért, egyéb jövedelmet, természetbeni juttatást számfejteni, ebből pedig az összes hatóságilag előírt bevallást, adatszolgáltatást, papíron, elektronikus formában elkészíteni.

EVL BÉRPROGRAM FRISSÍTÉSE, LETÖLTÉSE

1. EVL BÉR 2024. ÉV NYITÁSA

.pdf fájl (757 KB)
2024. január 7.

Letöltés »

Tisztelt Felhasználóink!

Kérjük a tájékoztatót figyelmesen tanulmányozzák és ez alapján végezzék el a 2022. év nyitását.

Esetleges kérdéseikre szívesen válaszolunk a következő telefonszámokon:
75/541-500
75/343-646

vagy e-mailben:

ugyfelszolgalat@contorg.hu


2. EVL BÉR KEZELÉSI LEÍRÁS 1.0

.pdf fájl (1,60 MB)
2009. november 4.

LETÖLTÉS »


3. DEMO EVL Ber 2024-05-08-V8.159.11 telepítő

.exe fájl (35,9 MB)
V8.159.11
2024. május 8.

LETÖLTÉS »

Telepítő program. Kizárólag új telepítésre! Frissítésre használni nem szabad!

Belépési név: demo


4. UPDATE.EVL.Ber.2024.06.19.V8.159.11.exe

.exe fájl (41,31 MB)
V8.159.11

2024. június 19.

LETÖLTÉS »

Apasági és szülői szabadság nyilvántartás nyomtatási lehetősége a “Szabadság nyilvántartás” ablakon belül. 

 

Kizárólag már telepített program FRISSÍTÉSÉRE használható! Az évnyitási dokumentációt itt elérhető.

Évváltáskor mindkét programmappát kitallózva pl.: C:\EVL\2024\CEB\Ber\ és C:\EVL\2023\CEB\Ber\ is alkalmazni kell a frissítést.

(A 2024-es programba a 2408 és 2458 nyomtatványexport, a 2023-as programverzióba az 23M30-as igazolás fog bekerülni.)


5. VISUAL FOX PRO 8C

.exe fájl (9,5 MB)
Visual Fox Pro 8 futtatókörnyezet
2015. március 5.

LETÖLTÉS »

A futtatókörnyezet a c:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\VFP\ könyvtárba települ. 64 bites operációs rendszer használata esetén a VFP könyvtárat a c:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\ mappába át kell másolni.


6. VISUAL FOX PRO 9C

.exe fájl (27.2MB)
Visual Fox Pro 9 futtatókörnyezet
2012. december 11.

LETÖLTÉS »


7. EVOLUT BÉR FŐKÖNYVI FELADÁS VÁLTOZÓK 2016. ÉVRE

2016. június 9.

LETÖLTÉS »


 

BÉRPROGRAM SZOLGÁLTATÁSAI
 • Kézi és automatikus számfejtés (alkalmazott, egyéni és társas vállalkozó, minden jogviszonyban)
 • Havi-, óra-, és teljesítménybér-elszámolás
 • Megbízási jogviszony számfejtése
 • Alkalmi munkavállalók elszámolása, kezelése
 • EKHO-s jövedelmek elszámolása,
 • Eseti foglalkoztatott munkavállalói nyilvántartás vezetése
 • Osztalék számfejtése
 • Számfejtések törlése, újraszámfejtés
 • Túlóra és műszakpótlékok számfejtése, kezelése
 • Távolléti díj, átlagkereset-számítás automatikus kezelése
 • Letiltások, levonások automatizált kezelése
 • START kártyások kezelése
 • Szabadságok, pótszabadságok kezelése
 • Járandóságok, bérkiegészítések kezelése
 • Évközi áttérési lehetőség másik rendszer adatainak beolvasásával
 • Dolgozó éven belüli többszöri belépése
 • Cafeteria-megoldások

Személyhez nem köthető kötelezettségek számfejtése

 • Cégautó-adó kezelése, bevallásnak átadás
 • Reprezentáció kezelése, bevallásnak átadás
 • Felvásárlás kezelése, nyilvántartása, bevallásnak átadás
 • Telefonhasználat kezelése, bevallásnak átadás

Listák

 • Bérszámfejtési naptár megjelenítése
 • Munkarendek / jelenléti ívek felvitele
 • Bérátutalási lista készítése
 • Bérkifizetési jegyzék készítése
 • Bérátvételi jegyzék nyomtatása
 • Étkezési utalvány lista készítése
 • Bérnyilvántartó lap (13 oszlopos) nyomtatása
 • Bérösszesítő (időszaki is) készítése
 • Havi összesítők készítése
 • Átutalások elektronikus kezelése
 • Elektra banki rendszerhez adatexport átadás
 • Dokumentum-exportálás PDF fájlba

Főkönyvi feladások

 • Főkönyvi feladás elektronikus úton (Evolut Főkönyvi programhoz)
 • Főkönyvi számok, kontírozások megadása törzsadatként
 • Automatikus kontírozó kódok kialakítása (Evolut Egyszeres könyvvezetési programhoz)

Adatszolgáltatások, bevallások

 • Igazolólap a munkanélküli járadék megállapításához
 • Igazolás évi jövedelemről, levont járulékokról
 • Járulék elszámolási nyilvántartó lap
 • Jövedelemigazolás készítése
 • Előzetes munkavállalói nyilatkozat nyomtatása adóelszámoláshoz
 • Adatlap a munkáltatótól származó jövedelemről
 • Adatlap a bírósági végzéssel meghatározott kötelezettségekről
 • Teljes elektronikus APEH adatszolgáltatás, és bevalláskészítés
 • ÁNYK-hoz adatkapcsolat, elektronikus adatszolgáltatás
 • xx08, xx58, Txx41
 • M30, NY29
 • Kereseti igazolás nyomtatása
 • Kifizetési jegyzék készítése
 • Közteher átutaláshoz pénzügyi lista készítése
 • Közteher átutalás éves összesítő nyomtatása
 • Levonások, letiltások listája
 • Befizetési kötelezettségek listája
 • Magánnyugdíjpénztár tagdíjbevallás összesítő
 • Önkéntes nyugdíjpénztár listakészítés
 • Egészségpénztári befizetések listája
 • Szakszervezeti díjak listája

Munkaügyi szolgáltatások

 • Felvételi adatlap (üres)
 • Munkaszerződés készítése
 • Szerződések nyilvántartása
 • Tájékoztatás munkavállaló részére
 • Iskolai végzettségek nyilvántartása
 • Munkaügyi statisztika
 • Munkáltatói igazolás
 • Munkáltatói igazolás munkaviszony megszűnésekor
 • Munkáltatói igazolás a biztosított nyilvántartásba vételéről
 • Nyilatkozat bérjövedelem adóelőleg megállapításhoz
 • Jelenléti ív (üres, aláíró nyomtatványként használható)
 • Munkahelyek nyilvántartása
 • Munkaidőrendek kezelése
 • Beosztások kezelése
 • Műszakok kezelése
 • Felmondás nyomtatása
 • Szabadság nyilvántartás
 • Szabadság jogcímenkénti összesítés
 • Nyomtatható törzsadatok
 • Személyi adatok
 • Dolgozók nyilvántartása
 • Dokumentum-exportálás PDF fájlba

Törzsadatok

 • Kifizetési jogcím törzsek
 • Jogviszony törzsek
 • Beépített irányítószám-törzs
 • Beépített banki törzsadatok
 • Beépített FEOR, TEÁOR törzsadatok
 • Szakszervezetek törzsadatai beépítve
 • Magán-nyugdíjpénztárak nyilvántartása

Szoftverjellemzők

 • Adókedvezmények rendszerszintű alkalmazása
 • Évközi ki- és visszalépők kényelmes kezelése
 • Módosítható adótábla
 • Hozott adatok nyilvántartása
 • Jogosultságok kezelése
 • Környezeti változók beállítása
 • Beépített társadalombiztosítási számfejtési naptár
 • Internetes frissítés, adatmentés, visszatöltés, állomány-nyitás előre elkészített minta alapján
 • Használható hálózatban, egyedi gépen
 • Windows7/Win2000/XP/Vista operációs rendszereken
SZOLGÁLTATÁSOK DÍJAI

Térítésmentes szolgáltatások:

Térítésmentes szolgáltatások
Telepítési, használatba vételi útmutató
Kezelői leírás (időről időre frissülő változatai) elektronikus könyv formájában letölthető
Contorg oktatóteremben kezelői oktatás egy alkalommal
Sajátos helyzetekben szoftvertanácsadás, személyesen, telefonon, e-mailben
Rendszeres szoftverfrissítések (programból indítható)
Internetes tudástár
Contorg Hírlevelek

Contorg szolgáltatások díjai:

CONTORG SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK Az ÁSZF IV. 1.2-1.2 pontokban hivatkozott tételekDíjak Ft-ban
Programtelepítés – programtelepítés helyszínen24.000 Ft/alkalom+utazási költség
– adatbázis áthelyezés helyszínen10.000 Ft/óra + utazási költség
– programtelepítés, adatbázis áthelyezés internetes táveléréssel24.000 Ft/alkalom
Tanácsadás - Szakmai, informatikai tanácsadás, szakvélemény-készítés (+helyszínre utazás)10.000 Ft/óra + utazási költség
Szakmai tanácsadás e-mailben Contorg Kft székhelyéről, írásba foglalás10.000 Ft/óra
Személyes szoftverüzemeltetési tanácsadás program működtetésével kapcsolatban10.000 Ft/óra
Telefonos és TeamViewer-es szakmai tanácsadás éves előfizetés alapján40.000 Ft/év
Oktatás - Programkezelői kiscsoportos oktatás maximum 4 fő létszámig (4 óra/nap) Contorg Kft.-nél10.000 Ft/fő/nap
Programkezelői kiscsoportos oktatás 4 főig felhasználónál (4 óra/nap)40.000 Ft/nap+utazási költség
Adatbázis javítás, karbantartás, egyesítés, archiválás (Contorg Kft székhelyén)20.000 Ft/alkalom
Adatbázis javítás, hibakeresés (Contorg Kft székhelyén)10.000 Ft/óra
Adatbázis javítás, hibakeresés helyszínen Felhasználó székhelyén15.000 Ft/óra + utazási költség
Adatbázis javítás, hibakeresés internetes táveléréssel10.000 Ft/óra
Utazási költség - Helyszínre utazás 30 kilométeres körzeten belül5.000 Ft/alkalom
Helyszínre utazás megtett távolság alapján150 Ft/km
Érvényes: 2023. 01. 01-től. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Üzenetküldés

Vállalkozása számára személyre szabott ingyenes bemutatóért kattintson a tovább gombra és töltse ki az űrlapot!

Ajánlatkérés

Vállalkozása számára kiválasztjuk a megfelelő rendszereket, hogy minden könyvelési problémájára közösen megoldást találjunk.