Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Egyszeres Könyvvitel a Gyakorlatban

Ez a  2023-as  átdolgozott, bővített kiadás. Az ára sajnos a mai költségviszonyokat tükrözi.

Könyvvezetési útmutató és példatár egyéni vállalkozók, társadalmi szervezetek egyszeres könyvvezetési kötelezettségének teljesítéséhez. Aki még nem ismeri, most megtanulhatja; aki már ismeri, e könyv segítségével magabiztosabban végezheti az egyéni vállalkozók, őstermelők és társadalmi szervezetek könyvelését.

Szerző: Regős Gábor
Kiadó: Contorg Kft. 2023
Terjedelem: 298 oldal
Ára: 19.900 Ft + postaköltség

EZ A KIADVÁNY A 2009-BEN MEGJELENT ELSŐ KIADÁS NEGYEDIK, 2023-AS ÁTDOLGOZOTT KIADÁSA!

MEGRENDELÉSEKET KÉRJÜK A KIADÓ CÍMÉRE ELJUTTATNI: info@contorg.hu !

 Ez a negyedik, 2023 októberétől kapható kiadás olyan példatárral, kézi könyvelést részleteiben bemutató fejezetekkel rendelkezik, amelyből egy pályakezdő is képes lesz megtanulni  az egyszeres könyvvezetést. A könyvben olyan kinyitható, kiváló nyomdatechnikai megoldással készített 2×A3 méretű fekvő leporellók vannak Pénztárkönyvre, Naplófőkönyvre, amely a példatár eseteinek kézi könyvelési módszereit, tételeit mutatja be – hivatkozva a szabályokra – sőt ugyanezeket a számítógépes  könyvelési fejezetben is bemutatja – a kézi könyveléssel összehasonlítható módon. A könyvben található kézi könyvelés méretben, és részleteiben is megegyezik az e célra nyomtatványboltban kapható volt könyvelési nyomtatványokkal. Ezzel teljesen a kézi könyvelés érzését kelti, aki ezt használta már, annak nagyon ismerős lesz a könyv fő témája.

Igazi tananyag annak, aki szeretné megtanulni az egyszeres könyvvezetést! A korábbi kiadások ezeket a kézi könyvelést bemutató nagy méretű 2×A3-as fekvő elrendezésű íveket nem tartalmazzák, illetve az ott bemutatott megoldások egy része már elavult.

EXTRA AJÁNLATUNK

2024-ben a nálunk megrendelt és kifizetett könyv árát az Evolut Egyszeres Könyvvezetési program megvásárlása esetén beszámítjuk annak árába!

Aki még nem ismeri, e könyvből megtanulhatja, aki már ismeri, e könyv alapján könnyen, gond nélkül és hibátlanul végezheti az egyéni vállalkozók, őstermelők és társadalmi szervezetek könyvelését – mindazokét, akiknek egyszeres könyvvezetés kötelező. A könyv a gyakorlati életből vett példákkal, magyarázatokkal bemutatja az egyszeres könyvvitel teljes folyamatát, a jobb megértés érdekében kézi és gépi mintakönyvelést is ad valamennyi lehetséges gazdasági esemény pénztárkönyvi és naplófőkönyvi könyvelésére. A könyv teljesen az alapoknál kezdi az egyszeres könyvvezetés bemutatását, a felmerülő feladatok megoldását. Így külön fejezetben foglalkozik a hagyományos, kézzel vezetett könyvelés technikájával és a számítógéppel végzett könyvelés kivitelezésével. Ezzel a megoldással jobban meg lehet érteni a számítógépes könyvvezetés lényegét, különösen, ha ismert előttünk annak kézi megoldása. Összefoglalóan bemutatjuk a társadalmi szervezetek egyszerűsített mérleg és eredmény-levezetés szabályait, továbbá az egyéni vállalkozókon adózási, járulékfizetési és könyvvezetési lehetőségeit. Ajánljuk e könyvet magánkönyvelőknek, könyvelőirodáknak, de a feladat iránt érdeklődő vállalkozóknak, őstermelőknek, társadalmi szervezeteknek egyaránt.

A szerző, Regős Gábor adótanácsadó az Önadózó újság egyik alapítója, a Könyvelőirodák Országos Szövetségének elnöke, a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete elnökségi tagja, a Contorg Kft ügyvezetője, 1979 óta foglalkozik könyvviteli programszervezéssel. Három évtizede a mai napig gyakorló könyvelő és adótanácsadó.

A könyv egységes példatárat tartalmaz az egyes gazdasági események pénztárkönyvi és naplófőkönyvi könyvelésének kézi és szoftveres bemutatásához. A könyv függelékében található a kézzel vezetett pénztárkönyv és naplófőkönyv mintája. Amennyiben érdeklődik a könyvben bemutatott program iránt, úgy kérjük töltse le az egyszeres programunkat, amihez a könyvet megvásárlóknak kérelmük esetén 30 napos licencet biztosítunk.

A Contorg Egyszeres Könyvelőprogram képes a NAV Online számlák letöltésére, lekönyvelésére, fel van készítve az ÁTALÁNYADÓZÓ egyéni vállalkozó sajátos könyvvezetésére, amely során a havi adó- és járulékalapot gombnyomásra átadja választás szerint vagy a Contorg Bérprogramnak számfejtésre, vagy azonnal elkészíti NAVxx58-as bevallást. Mivel integrált egyszeres könyvelési rendszerről van szó, a könyveléssel integráltan benne van egy NAV Online kompatibilis számlázóprogram, és egy házipénztár program a pénzkezeléshez.

A könyvben szereplő program Contorg Kft. Evolut Egyszeres Könyvviteli szoftvere fut felhőben, egyedi gépen és helyi hálózaton. A könyv negyedi kiadása 2023-ban íródott, az egyszeres könyvvezetés szabályai nemigen változnak, így pár évig még meg lehet belőle tanulni a szükséges szabályokat. A levezethető adóalapok után fizetendő adómértékek változhatnak ugyan, de ez az egyszeres könyvvezetés technikáján, szabályain ez mit sem változtat.

Egyszeres Könyvvitel a Gyakorlatban

MEGRENDELÉS

Ha érdekli  az “Egyszeres könyvvitel  a gyakorlatban” című szakkönyvünk, akkor küldjön nekünk itt egy üzenetet, amiben adja meg számlázási- és szállítási címét, telefonszámát, e-mailcímét, ha Ön vállalkozásként rendeli meg, akkor az adószámát is. Adatai alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve megküldjük a díjbekérőt!

 

 KÉRJÜK SZÁLLÍTÁSI CÍMÉT és E-MAIL CÍMÉT, adószámát IS ADJA MEG!

GDPR*

15 + 14 =