Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Egyszeres könyvviteli programok

Könyvelés - minden esetre!

Egycéges program

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetés program SZJA-s egyéni vállalkozók, átalányadózó egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek integrált egyszeres könyvvezetési rendszerét biztosítja, sok szolgáltatással kiegészítve. Az átalányadózást automatizált eljárás keretében segíti, a bérprogramhoz az adóalapot gombnyomásra átadja.  A program több típusú egyszeres könyvvezetést képes megoldani. Működik benne bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés – ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű online számlázó! A rendszer kezel devizákat, illetve képes deviza-alapú egyszeres könyvvezetésre! A program alapján könyv is készült az egyszeres könyvvezetést megismerni szándékozók számára.

Többcéges program

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetés program SZJA-s egyéni vállalkozók, átalányadózó egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek integrált egyszeres könyvvezetési rendszerét biztosítja, sok szolgáltatással kiegészítve. Az átalányadózást automatizált eljárás keretében segíti, a bérprogramhoz az adóalapot gombnyomásra átadja.  A program több típusú egyszeres könyvvezetést képes megoldani. Működik benne bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés – ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű online számlázó! A rendszer kezel devizákat, illetve képes deviza-alapú egyszeres könyvvezetésre!

A Contorg Kft kiadott egy könyvet az egyszeres könyvvezetést megismerni szándékozók számára.
A címe: „Egyszeres Könyvvitel a Gyakorlatban”, 
Kézi és számítógépes naplófőkönyvi,  és pénztárkönyvi könyvelések, példatárral, megoldásokkal 289 oldalon.

 

EGYSZERES KÖNYVVEZETÉSI RENDSZEREK

Contorg szoftverek széles skálája áll rendelkezésre könyvelő partnereink számára. Az egyszeres könyvvezetési rendszerrel kezdtük 1988-ban, azóta ez már a harmadik generációs egyszeres könyvvezetési  szofverünk.
Komplett rendszernek terveztük, ezért több modulból áll, sok funkcióval. Ebben a programban benne van egy naplófőkönyvi könyvelés, egy pénztárkönyvi könyvelés és a nonprofit szervezeteknek egy sajátos naplófőkönyvi könyvelés, egy házipénztár modul és egy számlázó- és pénzügyi modul. A több típusú könyvvezetés mellett devizakezeléssel, árfolyamkülönbözet-könyveléssel, átalányadózói könyveléssel, NAV xx58-as bevallás-készítéssel számlázási lehetőséggel együtt hatékony segítőtársa egy könyvelőnek.

Tegye egyszerűbbé és komplexebbé az egyszeres könyvvezetési feladatait! Minden könyvelőprogramunkat a vele dolgozó kollégánk munkájának megkönnyítésére, az adatrögzítés egyszerűsítésére terveztük.

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk! Önnek sem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az integrált könyvelési rendszerünkben működő hatékonyságot növelő adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést! Vevő és szállítói számlák, pénztárgép-adatok importja, banki kivonat beolvasása, lerövidíti az adatrögzítés idejét!

A rendszer megjelenése, adatbeviteli ablakai, listái, képernyői, áttekinthetőek, elegánsak. Igazi gyors segítőtársa egy igényes szolgáltatást nyújtó könyvelőnek. Működése könnyen érthető, analitika-alapú szoftver, ami széles teret biztosít a könyvelői fantáziának A program működése gyors, a szokásosnál több információt biztosít, a beépített szakmai tudás pedig kellemesebb használatot nyújt. A pályakezdő könyvelőknek készült egy tankönyvnek is beillő szakkönyv, amelyből gyorsan elsajátítható az egyszeres könyvvezetés mikéntje.

Ha érdekli, kattintson ide!  A könyv címe: Egyszeres könyvvitel a gyakorlatban

A KÖNYVELŐIRODAI ÉS VÁLLALATI RENDSZEREINK ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI
 1. A kettős könyvviteli rendszereink digitális és automatizált funkciói révén a főkönyvi könyvelésbe be van beépítve minden szükséges analitikus modul (házipénztár, tárgyi eszköz, készlet, számlázás, deviza,  költséghely, munkaszám), amelyek segítségével egyszer kell csak a könyvelési alapbizonylatokat feldolgozni. Ne dolgozzon kétszer, de legyen több az információ!
 2. A rendszereinkben az integrált főkönyvi könyvelési csomagban online számlázás, tárgyi eszköz-kezelés, bank, házipénztár, valutapénztár, vevő, szállító, deviza, adószám- és partnerellenőrző hiteles cégnyilvántartási adatokból, partner folyószámla-könyvelés, programból indítható pénzügyi levelezés, stb. beépítve felhasználó rendelkezésére áll.
 3. A könyvelési adatbevitel gyors, több ponton adatimport (NAV online) segítségével lehet kiváltani a kézi munkát, NAV online-ból szállítói, vevői számlák letöltése. Idegen számlázó-rendszerekből is átveszi az adatokat, nem kell kézzel azokat rögzíteni.
 4. A program ellenőrzi az alapbizonylat számát, és jelez-e, ha már volt ilyen könyvelve.
 5. Partner-törzsadatot, főkönyvi számlaszámot, munkaszámot, költséghelyet lehet bővíteni anélkül, hogy ki kellene lépni az adatrögzítésből. Könyvelés közben működik a gyorskereső szolgáltatás, a könyvelési tétel szövegére prediktív adatbeviteli módszer áll rendelkezésre, hogy ne kelljen ismétlődő szövegek miatt a billentyűket feleslegesen nyomogatni.
 6. Időzíthető deviza árfolyam-letöltés, online vevő-, szállító- pénztárgépi adatletöltések könnyítik a könyvelő munkáját. Adatrögzítés közben az aktuális árfolyamot fel is kínálja a program, hogy minél gördülékenyebb legyen a munka. Devizás bankkönyvelésben eltérő devizanemek korrekt kezelése, árfolyam-különbözetek automatizált könyvelése. Év végi devizaátértékelés automatizált könyvelése, ezzel összehangolt következő évi nyitás.
 7. A programok hétféle (7) könyvvezetési módszerre képesek. Így tud deviza-alapú könyvelést, naptári évtől eltérő üzleti évet könyvelni, továbbá az alapértelmezett összköltség-könyvelés mellett képes elsődleges 6-os, 7-es költséghelyet, továbbá mikrogazdálkodói könyvvezetést is végezni. Több dimenzió, gyűjtő, munkaszám, költséghely, folyószámla, PIVOT elemzés működik!
 8. Automatikus évnyitás segíti a könyvelőt, ez szakaszokra, több lépésre bontva is működik, annak függvényében, hogy milyen könyvelési részeket kíván átnyitni a következő évbe. Rendszereinkben van évközi nyitási funkció, gondolva azokra az esetekre, amikor év közben kénytelenek a könyvelők átvenni egy-egy céget.
 9. Beépített gazdasági eseménykönyvelési mintatár, többnyelvű számlatükör OBR- kompatibilis mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet-készítés is segíti a könyvelőket. E mellett részletes áfa-analitikát és ebből áfabevallást (NAV 65) készít a program, az őstermelőket pedig a NAV 08 bevallásba átadja.
 10. Felhőben, helyi hálózaton, távoli eléréssel egyaránt működik, a beépített digitális alapbizonylat-feldolgozási és kezelési funkciók (NAV online), valamint több digitális szolgáltatás kifejezetten támogatja a távkönyvelést és a könyvelői adatbeviteli munkát. Biztosítunk Önnek felhőben tárhelyet.
 11. Közvetlen adatkapcsolatban áll a NAV Online Számla és Pénztárgép felületével, így a vevő- és szállítói számlák, továbbá a pénztárgépek forgalmi adatai innen letölthetőek könyvelésre. Ezzel időt és kézi adatbeviteli munkát takarít meg Önnek, mert az adatok gyorsan, pár kattintással tölthetők le, továbbá egyedi lehetőséget kínál a letöltött számla egyes tételeinek külön kontírozhatóságára, és ÁFA-kulcs megadására. A letöltés teljesen automatizált. A papír alapú bizonylatok a könyvelés elvégzéséhez nem szükségesek, hiszen azok közvetlenül a NAV rendszeréből tölthetők le, csupán az ellenőrzés céljára kell használni ezeket.
 12. A banki kivonatok adatait szintén elektronikus formában dolgozhatjuk fel az Evolut rendszerben, további kézi adatrögzítést kiválthatunk ezzel a funkcióval. (Electra, illetve internetbanki kivonatok letöltése után.)

Az állandó fejlesztés, gondozás következtében mindenkor megfelel a jogszabályi előírásoknak, rendszeres hozzáértő telefonos, internetes szaktanácsadás, terméktámogatás, jogszabályi követés vehető igénybe! A 2021-es változásokról, az új szolgáltatásokról itt olvashat!

EGYSZERES KÖNYVVEZETÉSI PROGRAM ALKALMAZHATÓSÁGA

Alapvető jellemzője rendszerünknek, hogy a naplófőkönyvi vagy a pénztárkönyvi könyvelés alkalmazását egy programon belül választhatóvá tettük,  lehetőséget adva e mellett még a rendszeren belüli számlázásra, házipénztár-kezelésre, vevő- és szállítói számlanyilvántartásra. Szolgáltatásai integráltak, egy rendszeren belül, egy közös adatbázisban működik. A 2016-os programmal deviza-alapú pénztárkönyvi, vagy naplófőkönyvi könyvelés is folytatható!

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetés programban naplófőkönyvi könyvelés  vállalkozói, tisztán nonprofit és egy vállalkozói tevékenységgel kiegészített vegyes nonprofit szervezeti egyszeres könyvvezetési rendszer, továbbá pénztárkönyvi könyvelés van kialakítva. Mindegyik könyvvezetési formában az integráltságot a számlázás, a vevő- és szállítói számlanyilvántartás pénzügyi nyilvántartással kiegészítve, házipénztár funkcióval, deviza-kezeléssel, továbbá bérprogrammal való online kapcsolat jelenti. Átalányadózók teljes nyilvántartását vezeti és elkészíti a xx58-as bevallással kezeli!

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetési program egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek egyszeres könyvvezetési rendszerét biztosítja. A program része egy teljes értékű házipénztár program is, amely megoldja a készpénzforgalom szabályos vezetését, dokumentálását, továbbá egy komplett számlázóprogram.

Használható  a bevételi nyilvántartás, a pénztárkönyv, a naplófőkönyv vezetésének céljaira, ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv vezetésére egycéges, vagy többcéges felhasználásban.

Az átalányadózó egyéni vállalkozók részére gyorsan, pontosan, adóalap- és HIPA számítással egyszerre szolgáltat adatokat, illetve elkészíti az éppen aktuális NAV XX58-as bevallást.
A programban a számlák a NAV OSA-ról letölthetőek, vezeti a vevők, szállítók pénzügyi rendezéseit. Devizákat árfolyam-törzs alapján nagymértékben automatizált módon kezeli könyvelés közben. NAV OPG (Online pénztárgépek) adatai könyvelésbe letölthetők!

A társadalmi szervezetiből is kétféle működik, egy tisztán nonprofit és egy vállalkozói tevékenységgel kiegészített társadalmi szervezeti könyvelés. Tapasztalatainkra alapozva összeállítottuk az Egyszeres Könyvvezetés című könyvet, amelyben ezzel a programmal mutatjuk be a könyvvezetés technikáját.

Az áfa-nyilvántartást  számlázással,  vevő-, és szállítóanalitikával, partnerek folyószámla-nyilvántartásával összekapcsoltan vezeti a program. Ezeket a  bizonylatokat is csak egyszer kell feldolgozni. A program az egyszeres könyvelés kézi naplófőkönyvi oszlopainak megfelelő könyvelési rovatokra könyveli  a pénzforgalom adatait naplófőkönyvi, vagy pénztárkönyvi tartalomnak megfelelően. Figyel a könyvelés egyezőségére, listái a könyvelést követően azonnal kinyomtathatók, részletes áfa-nyilvántartást, könyvelési egyeztetőt készít, kényelmesen és egyszerűen kezeli a fordított áfát. Nem egy szokásos szolgáltatása a rendszernek, hogy törzsadataiból képes (devizában is) számlázni, figyeli az halasztott áfa fizetési határidejét, megkülönböztetetten kezeli a pénzforgalomban nem realizálódott szállítói előzetes áfát.

Mivel a könyveléshez vevő- és szállítói analitika kapcsolódik, ezekkel jól követi a kintlévőségek, tartozások alakulását, kényelmes banki műveleteivel már-már egy kettős könyvviteli rendszer szolgáltatásait és kényelmét biztosítja. Jól működik hálózaton adatszerveres alkalmazásban is, amivel gyorsan lehet könyvelni egy programmal több ügyfélnek.

Mivel mára a társasági adó alanyai körének módosulása miatt az egyszeres könyvvezetési programok iránt megszűnt az a tömeges felhasználói igény, ami korábban jellemző volt, a manapság inkább jelentkező integráltságra vonatkozó elvárás sem bizonyul kevésnek. Ezért összevont pénzügyi és számviteli folyamatok kezelésével új szolgáltatásokat hoztunk be a régen beváltak közé az egyszeres könyvvezetésben. A rendszer komplexitása miatt kiválóan alkalmas egyszeres könyvvezetésre kötelezett társadalmi szervezeteknek, továbbá az  – egyéni vállalkozói kör számára. Újabban az átalányadózók számának növekedése jelent ismét nagyobb érdeklődést és igényt e programunk iránt.

Az egyszeres könyvviteli programok készítése és üzemeltetése terén szerzett két évtizedes tapasztalataink alapján ezt a programot a mindennapi életben, főként a gyakorlatban bevált módszerek alapján, a megfigyelt gyakorlati igényekhez készítettük el. Programunk a Contorg Kft által 2023-ban már negyedszer kiadott, “Egyszeres könyvvezetés a gyakorlatban” című könyvünkben szerepel, és ebben ismertetjük az általános jogszabályi előírások mellett a sajátos könyveléstechnikai megoldásokat.

HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM

Az egyszeres könyvviteli programcsomagunknak része egy teljes értékű házipénztár, ami önálló programként azoknál a cégeknél és intézményeknél kiválóan használható rendszer, ahol a házipénztár készpénzforgalma jelentős, és nincs lehetőség a könyveléssel egybekötött házipénztár vezetésére.
A rendszer automatikusan számozza a bizonylatokat, a zárt pénzügyi rendszer elve érvényesül. A bevitt adatokból kinyomtatja a bevételi, illetve kiadási pénztárbizonylatokat, a pénztárjelentést, ezáltal a pénztáros munkáját megkönnyíti.
Összekapcsolható a Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetési programmal is, ahol nem csak egyéni vállalkozók számára előírt könyvvezetés folytatható vele, hanem családi költségvetések, bevételek, kiadások nyilvántartására is alkalmas, de társadalmi szervezetek is sikerrel alkalmazhatják.

EVL SZÁMLAKÉSZÍTŐ PROGRAM

Az EVL Számlakészítő program a Contorg Evolut integrált Egyszeres Könyvvezetési program saját számlázó rendszere. Egyszerűbb felépítésű, mint a Kettős könyvviteli rendszerben lévő Evolut Számlázó program. Fontos, hogy nem csak az egyszeres programba integráltan de külön, önálló programként is használható az egyszeres könyvvezetési programtól függetlenül. Emiatt – mivel minden kötelező előírásnak megfelel – az alkalmazása elterjedt.

Tegye félre a számlatömböt! Ez az egyszerűbb számlázóprogram kedvező árával és szolgáltatásaival, folyamatos fejlesztésével mindig megoldást nyújthat számlakiadási feladataira. A program nem csak egy cég számlázására alkalmas, hanem egyidejűleg több vállalkozása részére is használható – természetesen elkülönített adatállományokkal – könyvelőiroda esetében számlázási meghatalmazottként.

MODULOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

A Contorg Egyszeres Könyvvezetési program egy integrált típusú könyvelőprogram, jellemzően több modulból, szolgáltatási szintet képviselő opcionális lehetőséget jelent.

Beépített könyvvezetési típusok, könyvelések:

Naplófőkönyvi könyvelési modul
Pénztárkönyvi könyvelési modul
Nonprofit egyszeres könyvvezetési modul
Házipénztári modul
EVL Számlázó modul

Könyvelési programszolgáltatások

 • Nyitóadatok egyszerű gyors bevitele bármely időpontban, gyors javítása
 • Évközi nyitás
 • Korábbi évekre visszamenőleges újrakönyvelés
 • Több bankszámla és házipénztár kezelése
 • Könyvelés közben állandó egyenleg- és egyezőség figyelés
 • Fordított áfa automatizált kezelése
 • Rovatok között könyvelés
 • Módosító tételek könyvelése
 •  A lekönyvelt bizonylatok havi jegyzék gyűjtőre szűrési lehetőséggel is
 • A rovatokra bontott naplófőkönyv részletezés szerinti összesítése
 • A naplófőkönyv havi, időszaki adatainak összesítése
 • Egyes rovatok havi, időszaki forgalma
 • Pályázati elszámolások tételgyűjtése, összesítő készítés
 • Könyvelés közben saját szempontok szerint különféle költség, illetve bevételi gyűjtést végez
 • Beruházási költségek gyűjtése, egyes személyek bevételi hozzájárulásának névszerinti gyűjtése, költséghelyek, termékek költséggyűjtése
 • A beépített rovatok tetszés szerinti bővítése, módosítása
 • A beépített áfakulcsok tetszés szerinti bővítése, módosítás
 • Egyeztetőt készít a bank és pénztár rovatok részére
 • Kimutatás a havi és göngyölített adóalapot képező bevételekről
 • Kimutatás a havi és göngyölített adóalapot nem képező bevételekről
 • Kimutatás a havi és göngyölített adóalapot képező és nem képező költségekről
 •  Időszaki felszámított ÁFA nyilvántartás
 • Időszaki halasztott ÁFA nyilvántartás
 • Időszaki fordított áfanyilvántartás
 • Nyilvántartás a teljesítés szerinti előzetes Áfa-ról
 • Nyilvántartás a pénzügyi teljesítés szerinti előzetes Áfa-ról
 • Áfabevallás előkészítés
 • Időszaki előzetesen felszámított ÁFA nyilvántartást
 • ÁFA nyilvántartási adatok további, tetszőleges szempontok szerinti gyűjtése
 • Alapadat-szolgáltatás az arányosítással kiszámított áfához
 • Listáknál nyomtatási napi dátum egyenkénti beállítási lehetősége
 • Vevő számlanyilvántartás
 • Szállítói számlanyilvántartás
 • Kiadási és bevételi pénztárbizonylatok, pénztárjelentés készítése bármelyik pénztárból

Számlázó program szolgáltatásai

 • Vevőszámla-nyilvántartás
 • Integrált számlakészítés
 • A számlázás szabályainak maradéktalan betartása
 • Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás
 • Grafikus logó megjelenítése a számlán
 • Árengedmény rendszer
 • Cikktörzs nyilvántartás
 • Partnertörzs

Házipénztári program szolgáltatásai

 • A program a bevitt adatokból pénztáranként kinyomtatja a pénztárbevételi- és kiadási bizonylatokat.
 • Elkészíti pénztáranként az időszaki pénztárjelentést tetszőleges időszakra és gyűjtőre lekérve is.
 • Visszamenőleges időszaki összesítéseket készít minden listáról, elszámolásról.
 • Az adatbeviteli képernyő egyszerű, a pénztárkezelés.
 • Gyűjtőrendszerén keresztül megfigyelés alá vonható bármilyen szempont, amelynek az pénzforgalomban felhasználója jelentőséget tulajdonít.
 • Több cég önálló pénztára vezethető segítségével, cégenként pedig több pénztárt képes kezelni.

 

EGYSZERES KÖNYVVEZETÉSI PROGRAM ÁRA
EVOLUT EGYSZERES KÖNYVVEZETÉSI RENDSZER (Naplófőkönyv+Pénztárkönyv+Nonprofit együtt)Egy felhasználó hálózaton, korlátlan tételszámmalTöbbcéges, hálózatos, korlátlan tételszám
Evolut Egyszeres Könyvvezetés Alaprendszer45.000 Ft-tólegyedi ajánlat
+ EVL Számlázó modul alaprendszerhez egy cégreegyedi ajánlat
+ EVL Házipénztári modulegyedi ajánlat
+ EVL Deviza-könyvelési opcióegyedi ajánlat
Érvényes: 2022. 10. 07-tőlÁraink az áfát nem tartalmazzák!

 

SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK

Térítésmentes szolgáltatások:

Térítésmentes szolgáltatások
Telepítési, használatba vételi útmutató
Kezelői leírás (időről időre frissülő változatai) elektronikus könyv formájában letölthető
Contorg oktatóteremben kezelői oktatás egy alkalommal
Sajátos helyzetekben szoftvertanácsadás, személyesen, telefonon, e-mailben
Rendszeres szoftverfrissítések (programból indítható)
Internetes tudástár
Contorg Hírlevelek

Contorg szolgáltatások díjai:

CONTORG SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK Az ÁSZF IV. 1.2-1.2 pontokban hivatkozott tételekDíjak Ft-ban
Programtelepítés – programtelepítés helyszínen24.000 Ft/alkalom+utazási költség
– adatbázis áthelyezés helyszínen10.000 Ft/óra + utazási költség
– programtelepítés, adatbázis áthelyezés internetes táveléréssel24.000 Ft/alkalom
Tanácsadás - Szakmai, informatikai tanácsadás, szakvélemény-készítés (+helyszínre utazás)10.000 Ft/óra + utazási költség
Szakmai tanácsadás e-mailben Contorg Kft székhelyéről, írásba foglalás10.000 Ft/óra
Személyes szoftverüzemeltetési tanácsadás program működtetésével kapcsolatban10.000 Ft/óra
Telefonos és TeamViewer-es szakmai tanácsadás éves előfizetés alapján40.000 Ft/év
Oktatás - Programkezelői kiscsoportos oktatás maximum 4 fő létszámig (4 óra/nap) Contorg Kft.-nél10.000 Ft/fő/nap
Programkezelői kiscsoportos oktatás 4 főig felhasználónál (4 óra/nap)40.000 Ft/nap+utazási költség
Adatbázis javítás, karbantartás, egyesítés, archiválás (Contorg Kft székhelyén)20.000 Ft/alkalom
Adatbázis javítás, hibakeresés (Contorg Kft székhelyén)10.000 Ft/óra
Adatbázis javítás, hibakeresés helyszínen Felhasználó székhelyén15.000 Ft/óra + utazási költség
Adatbázis javítás, hibakeresés internetes táveléréssel10.000 Ft/óra
Utazási költség - Helyszínre utazás 30 kilométeres körzeten belül5.000 Ft/alkalom
Helyszínre utazás megtett távolság alapján150 Ft/km
Érvényes: 2023. 01. 01-től. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Üzenetküldés

Vállalkozása számára személyre szabott ingyenes bemutatóért kattintson a tovább gombra és töltse ki az űrlapot!

Ajánlatkérés

Vállalkozása számára kiválasztjuk a megfelelő rendszereket, hogy minden könyvelési problémájára közösen megoldást találjunk.