Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

DEMO PROGRAM FELHŐBEN

MEGNÉZNÉ AZ EVOLUT DEMO PROGRAMOT?

Telepítés nélkül, azonnal egy működő, könyvelési adatokat is tartalmazó rendszert nézhet át, amelyben teljes értékű műveleteket végezhet. Kérjük, adja meg az alábbi adatait, és mi elküldjük Önnek az EVOLUT Pénzügyi és Számviteli Rendszerünk online (felhő-alapú) kipróbálásához szükséges információkat.

 

GDPR*

7 + 12 =

AZ EVOLUT PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI RENDSZERRŐL

Az Evolut Pénzügyi és Számviteli Rendszer mindent tud, amivel egy profi könyvelő igényeit kiszolgálja. Az itt letölthető demó verziók az Eco változatot tartalmazzák. Ha a Pro verzió szolgáltatáscsomagjára tart igényt, akkor ezt a regisztrációval bármikor biztosítani tudjuk Önnek. A két rendszer összehasonlítását itt találja.

Amennyiben egy ideiglenes, teljes jogosultságot tartalmazó változatra lenne szüksége, úgy kérem lépjen velünk kapcsolatba és egy licencfájllal biztosítjuk a próbahasználatot 30 napon keresztül. Regisztráció kérését az info[kukac]contorg[pont]hu e-mail címre megküldeni szíveskedjenek.

FIGYELEM!
Mivel telepítőt csak évente egyszer, év elején készítünk, ezért kérjük, hogy a működésbe hozott programot az első indítása után az “Állománykezelés” menüben, a “Frissítések keresése” funkciót indítsa el, ezzel az Ön gépén települt Evolut programból a legfrissebb verzió fog rendelkezésére állnia. Ezt követően is lehet regisztrálni!

 

 

 

 

1. EVOLUT FŐKÖNYV 2024 (MICROSOFT SQL 2014 EXPRESS)

Microsoft SQL 2014 Express adatbázis-kezelővel
2024. január

32 bites (x86) verzió letöltése

64 bites (x64) verzió letöltése

A programcsomag már a Microsoft SQL 2014 Express adatbázis-kezelőt tartalmazza. Ezt a verziót telepítsék, akik Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Server 2008, Microsoft Server 2012 operációs rendszerre telepítenék a programot. (Figyelem az adatbázis-kezelő telepítése gép teljesítményétől függően 15-30 percet vehet igénybe.)

Figyelem! Az Evolut Főkönyv újratelepítése esetén ha az eredeti rendszert Microsoft SQL 2000 adatbáziskezelővel használták, akkor annak adatbázisfájljai közvetlenül nem használhatóak Microsoft SQL 2014 adatbáziskezelővel.
Ebben az esetben ügyfélszolgálatunk nyújt segítséget az adatbázis konvertálásával.

A telepítéshez szükséges előzetesen telepítendő  Microsoft komponensek:
 .NET Framework 3.5
– Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) vagy (x64)
 Microsoft SQL 2008 Native Client R2

2.EVOLUT FŐKÖNYV 2024 (MICROSOFT SQL SERVER NÉLKÜL)

.exe (22.5 MB)
Microsoft SQL 2014 Express adatbázis-kezelő nélkül
2022. november 30.

32/64 bites verzió letöltése (cca. 26 Mb)

A telepítéshez szükséges előzetesen telepítendő  Microsoft komponensek:
 .NET Framework 3.5
– Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) vagy (x64)
 Microsoft SQL 2008 Native Client R2

Belépési adatok:

Felhasználónév: DEMO
Jelszó: nincs

3. EVOLUT FŐKÖNYV 2019 (MICROSOFT SQL 2000 DESKTOP ENGINE)

.exe fájl (44,45 MB)
Microsoft SQL 2000 Desktop Edition adatbázis-kezelővel
2019. február 07.

Letöltés »

Az itt letölthető DEMO verzió az egycéges, hálózatos változatnak felel meg. Ez nem tartalmazza a devizakönyvelést, a költséghelyes könyvelést (Pro és Eco különbségről a program részletes információi között olvashat). Letöltése, telepítése után kérjük azonnal frissítse (Főmenü: Állománykezelés -> Frissítések keresése) a ma érvényes változatra a programot.

Figyelem! Ezt a verziót már csak abban az esetben telepítse, ha
– ha a meglévő operációs rendszere Microsoft 2000, Microsoft XP SP3 vagy Microsoft Server 2003 (SBS), vagy
– ha olyan más programot is használ, amely nem teszi lehetővé, hogy a Microsoft SQL 2014 adatbáziskezelőt feltelepítsék. (Microsoft SQL 2000 és Microsoft SQL 2005)

Belépési adatok:

Felhasználónév: DEMO
Jelszó: nincs

A telepítéshez szükséges Microsoft komponens:
 Microsoft SQL 2008 Native Client R2

4. EVOLUT CLOUD 2022 – DEMO VERZIÓ

.exe fájl (MB)
2021. február  7.

A programot letöltve egy demo program települ a gépre. A programba való belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót ügyfélszolgálatunk megküldi Önnek.
Az ügyfélszolgálattal a 75/541-500 telefonszámon vagy az info@contorg.hu címen léphet kapcsolatba.

Letöltés »

A telepítéshez szükséges Microsoft komponens:
 Microsoft SQL 2008 Native Client R2

5. EVOLUT FŐKÖNYV TELEPÍTÉSI ÉS HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓJA

.pdf fájl (1,3 MB)
Regős Tamás
2017. január 5.

Letöltés »

A dokumentum részletesen taglalja az Evolut Főkönyv telepítési folyamatát és a hálózatos használathoz elengedhetetlen megosztási, tűzfalbeállítási információkat.

Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

6. MICROSOFT SQL 2008 NATIVE CLIENT R2 (X86)

.exe fájl (4,5 MB)
32 bit operációs rendszerekre
2017. január 5.

LETÖLTÉS »

7. MICROSOFT SQL 2008 NATIVE CLIENT R2 (X64)

.exe fájl (7,7 MB)
64 bit operációs rendszerekre
2017. január 5.

LETÖLTÉS »

8. MICROSOFT SQL NATIVE CLIENT TELEPÍTŐ

.exe fájl (9,7 MB)
Contorg telepítő (automatikus rendszer-felismeréssel)
2017. január 5.

LETÖLTÉS »

9. DELPHI MIDAS COMPONENT

.dll fájl
7.1.1446.610
2017. január 5.

LETÖLTÉS »

system32 és SysWoW64 mappákban is cserélendő