Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Általános terméktámogatás

2024. 03. 12.

Contorg Kft. távsegítséget (gép-gép kapcsolatban)  biztosít szerződés alapján. Ennek részletei az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) között olvashatók. Ennek megfelelően a terméktámogatási díj magába foglalja a képernyőn olvasható vagy kinyomtatható dokumentációt, a szoftverek legfrissebb verzióinak letöltési lehetőségét.

Rendszer-felügyeleti szolgáltatást, ügyviteli tanácsadást, oktatást, bevezetést, továbbá adatbázisszervizt, illetve helyszíni, telefonos, vagy internetes távsegítséget terméktámogatási szerződés megléte esetén, a Contorg ÁSZF mindenkori szolgáltatási árjegyzéke szerinti áron vehetik igénybe Felhasználóink.

A szoftverek jogi követési szolgáltatásához a terméktámogatási szerződés elfogadásával: évente, az érvényes díjon, a felhasználó írásos megrendelése alapján jut hozzá. Ez a művelet már a programokba beépített felhős szolgáltatással végezhető el, ami az Impresszum menüben található aktuális évre vonatkozó programváltozatok kiválasztásával.

Terméktámogatás díja

A szoftver licencének megszerzése mellett terméktámogatási szerződés is keletkezik. Ennek értelmében Felhasználó minden évre megrendeli az általa használt szoftvereket, majd számlánk alapján az egységesen megállapított terméktámogatási díjat megfizeti. Ezen feltételek teljesülése esetén Contorg Kft szoftvertermék támogatási szolgáltatásait jogosult igénybe venni az adott évi technikai lehetőségek segítségével. A szoftvertermék támogatási díja ellenében Felhasználó jogosult a Contorg Kft állandó szoftverfejlesztői tevékenységével létrehozott, valamint a jogszabályi változások következtében módosított szoftvereket terméktámogatási díjjal rendezett naptári évben használni. Felhasználó jogosult díjmentesen letölteni a mindenkor aktuális programváltozatokat, illetve a tudástárban közzétett anyagok letöltésére.

Telefonos tanácsadás

Vannak helyzetek, amikor egy felbukkanó probléma megoldásához gyors válaszra van szükség a továbblépéshez. Ritkán alkalmazott funkciók esetén adódnak kérdések a gyakorlati használattal kapcsolatban, vagy esetleg Felhasználónk elbizonytalanodik egy-egy programfunkció használatában. Akkor is jól jön egy villámgyors segítség, ha esetleg hibázott, és gyorsan kell egy jó megoldás annak kijavítására, vagy ügyvitel-szervezési tanácsot szeretne kérni, amivel magabiztosan tudja a kívánt paramétereket beállítani.

Ezekre az esetekre működtetjük ügyfélszolgálatunkon a telefonos tanácsadást (tájékoztató 2014), újabban pedig még a TeamViewer-es távoli internetes tanácsadást, amely csak a terméktámogatással rendelkező Felhasználóinknak számára lehetséges, de külön éves díj megfizetése után, mert ez a szolgáltatás nem része a szoftverek évenkénti terméktámogatási díjának.

Oktatás, tanácsadás

Érvényes terméktámogatással rendelkező Felhasználóink jogosultak az ÁSZF mellékletében feltüntetett szolgáltatási árlista szerinti kedvezményes áron gyakorlati,  üzemeltetés-technikai segítséget, programkezelői oktatást, informatikai hibaelhárítási tanácsadást kérni, adatbázis-sérülések javítását, áthelyezését, hibakeresést, hibajavítást, továbbá adatállomány archiválást elvégeztetni. Megfigyelésünk szerint a gyakorlati használatból eredő kérdések mögött több esetben alkalmazáselméleti ismeretek hiánya húzódik meg. Ezért teszünk a díjban is különbséget a gyakorlati használatra vonatkozó, illetve az alkalmazáselméleti tanácsadás között.