BÉR- ÉS TB PROGRAM AKCIÓ!

A Contorg Bérügyviteli  Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

A Contorg Bérprogram  szolgáltatásai  a bérügyviteli szakterülethez tartozó minden szolgáltatást tartalmaznak amire a bérszámfejtőnek szüksége lehet! Alapkiépítésben a szokásos elektronikus adatátadásokat pl. a banki átutalást pénzintézet felé, elektronikus főkönyvi feladást, NAV-bevallásokhoz, stb. tartalmazzák. A szoftver bérszámfejtők igényeinek értelmes kiszolgálása mellett információelemzést is biztosít.

Az akció a 10 fős induló létszám esetében például az ajánlati ár 48.000 Ft-os összege helyett most 33.600 Ft!

Contorg Bér TB Rendszer a  társadalombiztosítási kifizetőhelyek feladataihoz kapcsolódó nyilvántartásokat és funkciókat tartalmazza. A foglakoztatási jogviszonyok szerint nyilvántartja a dolgozók betegségi, anyasági és nevelési ellátásainak alap- és elszámolási adatait. A modul elvégzi a betegszabadság, különféle táppénzek, Gyed, Gyes, családi pótlék és anyasági támogatás számításait és biztosítja az adatok visszamenőleges, idősoros nyilvántartását is. Az elszámolások tetszés szerint eseti, vagy csoportos formában is elkészíthetők, majd ezt követően számos lista nyomtatását kérhetjük. Az elszámolások eredményeit a mindenkor érvényes adatszolgáltatásokkal lehet (XML, Adatlapok) beadni.

Üzenetküldés

Vállalkozása számára személyre szabott ingyenes bemutatóért kattintson a tovább gombra és töltse ki az űrlapot!

Ajánlatkérés

Vállalkozása számára kiválasztjuk a megfelelő rendszereket, hogy minden könyvelési problémájára közösen megoldást találjunk.