Kérdése van?
Keressen minket!
Tel.: +36-75/343-646
E-mail: info@contorg.hu
kettős
Kettős könyvviteli programok

Könyvelőprogram – minden esetre!

Könyvelőként szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk, nem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult! Könyvelőprogramunkat az egyszerű és gyors adatrögzítésre készítettük fel, ismerve a könyvelők igényeit. Az adatimport szolgáltatások nagymértékben kiváltják a kézi adatrögzítést, már nem szükséges mindent kézzel könyvelni! Felhőbe is viheti a könyvelését, bárhonnan, bármikor beléphet és dolgozhat!

egyszeres
Egyszeres Könyvviteli program

Az Egyszeres Könyvviteli Programunkban több típusú egyszeres könyvvezetés lehetősége van választható módon beépítve, bevételi nyilvántartás, pénztárkönyvi könyvelés, naplófőkönyvi könyvelés - ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv, mindezekhez pedig még egy önállóan is használható, komplett forint- és valuta-házipénztár, és egy teljes értékű forintos és devizás online számlázó.

integrált
Integrált KKV Rendszer

Az integrált pénzügyi és számviteli rendszer egy komplex szoftver, amely egy vállalkozás pénzügyi- és számviteli, készletgazdálkodási, gyártási, értékesítési, eszközgazdálkodási feladatait, a szükséges funkciókkal együtt biztosítja, oly módon, hogy a vállalat egyes munkahelyein felmerülő adatigényeket, dokumentumokat egy közös adatbázisból, mindenkor egyező módon szolgálja ki. Hatékony, gyors, informatív!

bér
Bérügyviteli rendszer

A Contorg Bérügyviteli Rendszer (Contorg Bér) gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett integrált típusú bér- és munkaügyi szoftver, amely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a személyzeti-, a munkaügyi-, a bér-, adó-, és járulék-és TB-kifizetőhelyi elszámolások területén. A rendszerben több számfejtési módszer van beépítve, a gyors és egy lépésből megoldható számfejtés érdekében. Felhős alkalmazásként kiváló megoldás Home Office bérszámfejtési feladatokra!

számla
Számlázó programok

Kényelmes, gyors és pontos számlázás! Sokféle változatunk mindegyike megfelel a számlázás szigorú szabályainak, alkalmas a NAV Online 3.0 számlázásra, illetve E-számlaszolgáltatásra. Az Evolut Számla képes a jövedéki engedélyes kereskedő jövedéki készletnyilvántartásainak, környezetvédelmi termékdíj-kezeléssel egybekötött nyilvántartásainak vezetésére.
Működik felhőben, helyi hálózaton, devizában, készletkezeléssel együtt, WooCommerce Web-áruházban.

kereskedelmi
Készletgazdálkodási rendszer

A Kereskedelmi rendszerünk nagy- és kiskereskedelmi, jövedéki engedélyes kereskedői, mezőgazdasági termékfelvásárlási, építőanyag-kereskedelmi, Woo Commerce Webshop értékesítést végző vállalkozások számára alkalmas. Cikkek gyors keresése, többféle vonalkód alkalmazása, árajánlat-készítés, Web-rendelésfelvétel, szállítólevél-készítés, pro forma számla- és díjbekérő-készítés, gyűjtőszámlázás, partnerhez kapcsolt árjegyzék, raktári készletkezelés, gyártás, stb. forintban és devizában – támogatja az értékesítési feladatokat. A környezetvédelmi termékdíjak, katalógusok és EPR kategóriák a programba be vannak építve, azok segítségével a készletmozgásokban elkészül a környezetvédelmi termékdíj-bevallás előkészítése, illetve az EPR díj adatszolgáltatáshoz szükséges adatok is. Hálózaton, felhőben, egyedi gépen és távoli kapcsolattal egyaránt működik.

befektetett
Tárgyi eszköz-nyilvántartó rendszer

A Befektetett Eszköz-nyilvántartó program teljes tárgyi eszköz-nyilvántartást biztosít, a főkönyvi és KKV rendszerrel összekapcsoltan. Magába foglalja az immateriális javak, és tárgyi eszközök teljes nyilvántartását. A program az értékcsökkenést a számviteli törvény szerinti, továbbá az adótörvény szerinti szabályok szerint számolja el, az adóalap korrekcióról listát készít, továbbá figyeli a fejlesztési tartalék határidejét. Selejtezési, üzembe helyezési jegyzőkönyveket készít, deviza-alapon is működik.

previous arrow
next arrow

Dokumentumkezelés - feldolgozás

Az irodai irattárolás elkerülhetetlen, a könyvelés alapbizonylatai jórészt még mindig papíron készülnek – a szerződések, teljesítési igazolások, és még a számlák jó része is – sajnos. A bizonylatok a könyvelést követően irattárba (polcra) kerülnek és az egyéb dokumentumokkal együtt gyűlnek év végéig, hacsak közben vissza nem adjuk havonta az ügyfélnek, vagy a cég irattárába nem visszük.

Időnként egyes szerződésekre, számlákra utólag szükség van, elő kell venni, meg kell nézni, milyen előírások vannak, egy-egy számla milyen tételeket tartalmaz, milyen egyéb azonosítók találhatók a benne, stb. Ezeket egy adóellenőrzés során is elő kell venni, sőt az alapbizonylatokat fel is kell ezekkel szerelni, mert ezek támasztják alá az adólevonásunk jogosságát, stb.

 

A DOKUMENTUMKEZELÉSRŐL BŐVEBBEN

Hányszor fordult már elő, hogy hónapokkal később egy-egy könyvelési tételt meg kell alapbizonylat alapján még egyszer vizsgálnunk, amihez elő kell venni az alapbizonylatot, esetleg a hozzá tartozó szerződést, a teljesítési igazolást, vagy éppen a teljesítés körülményeit jelentősen befolyásoló, és bizonyító levelezést, egyéb iratokat, fuvarleveleket, dokumentumokat?

Nem  biztos, hogy elő tudjuk venni az alapbizonylatot és a kapcsolódó egyéb dokumentumokat, mert….

– Már visszaadtuk az ügyfélnek…
– Már elkerült az irattárba…
– Hosszabb időbe kerül előkeresni, vagy napokba telik, míg az ügyfél visszahozza…
– Elkérte a pályázati ellenőr, vagy éppen adóellenőrzésen van, stb…

Ezek mind reális esetek!

Elég sokféle bizonylat, okmány lehet, amelyeket a könyvelésnél, áfalevonásánál meg kell tartanunk! Szerződések, teljesítést igazoló további okmányok (fuvarlevelek, vámhatározatok, CMR-ek, garancia levelek, stb.), levelezések PDF formátumban a könyvelési tételhez való hozzárendelésével lehetőség lesz bármikor elővenni.

A PDF dokumentumokat természetesen könyvelésre használjuk a papír alapú bizonylatok helyett, de lehetőség van egy későbbi időpontban is ezekkel a PDF okmányokkal kiegészíteni  egy-egy ügylet könyvelési tételeit, annak érdekében, hogy digitális formában álljon rendelkezésünkre a teljes dokumentáció.

Ha a könyvelési dokumentumkezelőt használjuk, akkor lehetőség van arra, hogy az alapbizonylatokról készített PDF formátumú „képeket” (fájlokat) könyvelés közben ne papíron lássuk, és közvetlenül hozzácsatolhassuk az adott könyvelési tételhez. Ennek a PDF fájlnak a dokumentum-kezelőben való használata lehetővé teszi, hogy könyvelés közben azonnal elénk kerüljön a kérdéses bizonylat, számla, szerződés, stb. amit ki is nyomtathatunk, vagy azonnal tovább küldhetünk. Ez pedig időben mérhető előnyt jelent!

A másik előny akkor keletkezik, ha Home Office-ban dolgozunk, és ehhez távolról feltöltik (aki lehet maga az ügyfél, vagy az irodánk egyik e feladatot ellátó munkatársa) a tárhelyünkre az alapbizonylatok PDF fájljait, és vagy egy osztott képernyőn, vagy egy második monitoron azokat könyvelés közben megjelenítve – mintha a papírszámla ott lenne az asztalunkon – tudjuk a könyvelési tételeket rögzíteni, és ami a lényeg: ezekhez hozzákapcsolni a PDF „képeket”. A hozzá kapcsolás lényegében egy kattintás, amit úgy is el fel lehet fogni, hogy a könyvelési azonosító (napló) számot ráírjuk kézzel az alapbizonylatra.

A rendszerünk úgy működik, hogy a beszkennelt (PDF) dokumentumokat az adott könyvelési tételhez hozzá lehet kapcsolni, és a könyvelési tételt a képernyőn visszakeresve a hozzá kapcsolt dokumentum fájlban is megnézhető, kinyomtatható. Ezzel a megoldással a könyvelés és a dokumentumok egységes feldolgozása valósul meg.  Ezzel a rendszerrel pár perc alatt az évekkel korábbról keresett szerződés, számla, vagy egyéb okmány elővehető!

A rendszerben a már letárolt PDF dokumentumok között  lehet keresni.

Tekintettel az irattárolási helyszűkére ezeket a bizonylatokat, dokumentumokat már nem kell fizikai valójukban tárolnunk, ezzel a megoldással akkor is azonnal kézbe vehetők, még ha több évre is nyúlik vissza egy-egy beruházással, gazdasági eseménnyel, egy beszerzéssel kapcsolatos adatkeresésünk. Érdemes lenne kiszámolni, hogy az irodai irattárolás mennyibe kerül, főként akkor, ha több évnyi könyvelési anyagot, egyéb dokumentumot kell tárolnunk!

Nyilván való, hogy ezt a könyvelési dokumentumkezelést több telephelyes cégnél is jól lehet használni, de szükség esetén használható könyvelőirodai szolgáltatások nyújtása során egyaránt. Utólag is hozzákapcsolható a már meglévő és használatban lévő Evolut Kettős könyvviteli és Vállalati Integrált rendszereinkhez.

Az is nyilvánvaló, hogy egy ilyen tudású szoftver esetében új fajta munkavégzést lehet meghonosítani, ehhez meg kell szervezni, az iratkezelési feladatokat, meg kell határozni a kezelési fázisokat, szétosztásukat, stb. illetve olyan technikai feltételeket kell biztosítani, amelyek kellemessé teszik ezt a technikailag fejlettebb munkavégzést. Erre nézve nincs konkrét használati előírása, de a technikai felépítés elég tág határok között jelöli ki a lehetőségeket! Alkalmazásával újra lehet gondolni  a telephelyek és a központ közötti kapcsolattartás  módját, a bevezetésével adódó munkaszervezési, munkahelyi környezeti kérdéseket, könyvelőknél pedig az ügyféllel való együttműködés tartalmát, stb.

Ez a dokumentum-kezelő és feldolgozó szoftver a Contorg Evolut Pénzügyi és Számviteli Rendszer önálló moduljaként már 2018. óta használatban van! Érdeklődése esetén keressen bennünket bizalommal, munkatársaink készségesen segítenek Önnek!

SZOLGÁLTATÁSOK DÍJAI

Térítésmentes szolgáltatások:

Térítésmentes szolgáltatások
Telepítési, használatba vételi útmutató
Kezelői leírás (időről időre frissülő változatai) elektronikus könyv formájában letölthető
Contorg oktatóteremben kezelői oktatás egy alkalommal
Sajátos helyzetekben szoftvertanácsadás, személyesen, telefonon, e-mailben
Rendszeres szoftverfrissítések (programból indítható)
Internetes tudástár
Contorg Hírlevelek

Contorg szolgáltatások díjai:

CONTORG SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK Az ÁSZF IV. 1.2-1.2 pontokban hivatkozott tételekDíjak Ft-ban
Programtelepítés – programtelepítés helyszínen24.000 Ft/alkalom+utazási költség
– adatbázis áthelyezés helyszínen10.000 Ft/óra + utazási költség
– programtelepítés, adatbázis áthelyezés internetes táveléréssel24.000 Ft/alkalom
Tanácsadás - Szakmai, informatikai tanácsadás, szakvélemény-készítés (+helyszínre utazás)10.000 Ft/óra + utazási költség
Szakmai tanácsadás e-mailben Contorg Kft székhelyéről, írásba foglalás10.000 Ft/óra
Személyes szoftverüzemeltetési tanácsadás program működtetésével kapcsolatban10.000 Ft/óra
Telefonos és TeamViewer-es szakmai tanácsadás éves előfizetés alapján40.000 Ft/év
Oktatás - Programkezelői kiscsoportos oktatás maximum 4 fő létszámig (4 óra/nap) Contorg Kft.-nél10.000 Ft/fő/nap
Programkezelői kiscsoportos oktatás 4 főig felhasználónál (4 óra/nap)40.000 Ft/nap+utazási költség
Adatbázis javítás, karbantartás, egyesítés, archiválás (Contorg Kft székhelyén)20.000 Ft/alkalom
Adatbázis javítás, hibakeresés (Contorg Kft székhelyén)10.000 Ft/óra
Adatbázis javítás, hibakeresés helyszínen Felhasználó székhelyén15.000 Ft/óra + utazási költség
Adatbázis javítás, hibakeresés internetes táveléréssel10.000 Ft/óra
Utazási költség - Helyszínre utazás 30 kilométeres körzeten belül5.000 Ft/alkalom
Helyszínre utazás megtett távolság alapján150 Ft/km
Érvényes: 2023. 01. 01-től. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Üzenetküldés

Vállalkozása számára személyre szabott ingyenes bemutatóért kattintson a tovább gombra és töltse ki az űrlapot!

Ajánlatkérés

Vállalkozása számára kiválasztjuk a megfelelő rendszereket, hogy minden könyvelési problémájára közösen megoldást találjunk.